Teamuitje

3 Augustus, 2010 16:29

Een teamuitje organiseren voor het bedrijf of voor een groep vrienden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Teamuitje Video

Teamuitje

Bent u op zoek naar het adres voor een bedrijfsuitje? Op deze website informeren wij u over alle mogelijkheden van actieve en avontuurlijke teamuitjes. Of u nu op zoek bent naar informatie over een teamuitje met een avontuurlijk gehalte of naar informatie over een teamuitje waarbij gezelligheid en teamgeest voorop staan, u bent bij ons aan het juiste adres.

Teamuitje uitdagend

Wij organiseren en begeleiden uitdagende en avontuurlijke teamuitjes voor groepen en particulieren. Wij zijn de ideale partner als het gaat om spectaculaire personeelsfeestenbedrijfsuitjesvrijgezellenavondenteam uitjesetc.

Teamuitje op maat

Omdat geen groep hetzelfde is, organiseren wij het teamuitje op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat u een perfect passend aanbod krijgt.

Ideeën voor een teamuitje

U wilt eerst wat ideeën opdoen? Via de link ‘Bedrijfsuitjes ’ krijgt u een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden voor teamuitjes. U kunt bepalen of u het accent wil leggen op snelheid, behendigheid of juist teamwork. En als u er niet uitkomt; onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van teamuitjes. Zij helpen u graag met het samenstellen van een programma dat bij ú past.

Veilig teamuitje

Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij alle activiteiten tijdens het teamuitje laten begeleiden door een ervaren instructeur.

Teamuitje met eten en drinken 

Uiteraard zorgen wij tijdens het teamuitje ook voor de inwendige mens. Via de button Eten en drinken  krijgt u alle informatie over de eet- en drinkmogelijkheden. Alles is mogelijk, van een vers kopje koffie tot een uitgebreid diner.

Meer informatie over een teamuitje?

Wilt u meer weten over de organisatie van een teamuitje dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

< Leuk Uitje Nieuwe uitjes, nieuw logo >