Sportief Bedrijfsuitje

9 Juni, 2014 14:46
Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje ? VVC-Adventure heeft daarvoor 2 verschillende arrangementen. Het sportieve Sweepaway en de Meerkamp competitie. De Meerkamp competitie is een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten.
Meerkamp: meest sportieve bedrijfsuitje

Een gegarandeerd succesvol sportief bedrijfsuitje organiseren? Ga dan voor de Meerkamp  van VVC Adventure. Geen grotere uitdaging dan afdelingen in teams tegen elkaar te laten strijden. Geen betere vorm van teambuilding! U kunt de meerkamp indelen naar wens, passend bij uw werknemers.  Combineer voor het sportieve bedrijfsuitje activiteiten als terreinrijden, paintballen, handboogschieten, segwayrijden of rolstoeltouwtrekken. Afhankelijk van de gekozen activiteiten kunt u ook zelf de duur van het bedrijfsuitje bepalen. Kijk onderaan deze pagina voor alle mogelijke combinaties en organiseer het meest uitdagende feest voor uw personeel ooit.

Een sportief Bedrijfsuitje vol spanning en sensatie

VVC Adventure heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van personeelsfeesten en sportieve bedrijfsuitjes. Elke keer blijkt de Meerkamp (ook wel zeskamp genoemd) weer een zeer succesvolle invulling van het bedrijfsuitje te zijn. Spanning en sensatie met een competetie-element en natuurlijk heel veel plezier, maken het bedrijfsuitje onvergetelijk. Wilt u het Meerkamp bedrijfsuitje nog spannender maken?  Ga dan voor een Meerkamp bij maanlicht!

Sportief bedrijfsuitje met een extra doel

Teambuilding is een kernwoord bij de meerkamp. Tijdens het Meerkamp  wordt het personeel in teams ingedeeld. Elk team moet zoveel mogelijk onderdelen zien te winnen. Daarvoor is een goede samenwerking tussen de personeelsleden onderling noodzakelijk. De sportieve Meerkamp activiteiten zijn uitdagend en soms ook grensverleggend voor uw personeel. Personeelsleden steunen elkaar dan ook automatisch. Zo ziet u: de Meerkamp is niet zomaar een sportief personeelsuitje , maar een feest waarmee u ook nog wat bereikt: een sportief bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Offerte en programma sportief bedrijfsuitje

Stel zelf de offerte en het programma samen. Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.
VVC Adventure adviseert u waar u het nodig heeft.

Sweep Away: sportief bedrijfsuitje met lef

Houdt uw personeel zich staande tijdens dit sportieve bedrijfsuitje ? Sweep Away van VVC Adventures is het bedrijfsuitje waarbij lef, moed, sportiviteit, behendigheid en actie centraal staan. Uw personeel strijdt in teams tegen elkaar. Samen gaan ze fysieke en mentale uitdagingen aan, terwijl ook de lach in dit feest een grote rol speelt! Sweep Away is vergelijkbaar met het populaire Sweep Away van televisie. VVC Adventures heeft bij alle onderdelen van dit sportieve bedrijfsuitje de veiligheid voor uw personeel hoog in het vaandel staan. Een onvergetelijk uitje voor lefgozers! en lefmeiden !

Een uniek sportief bedrijfsuitje


Personeelsfeesten en sportieve bedrijfsuitjes zijn vaak een beetje ‘van hetzelfde’. Met Sweep Away van VVC Adventures pakt u het heel anders aan. Uw personeel moet zich aan de klimmuur vasthouden terwijl extra hindernissen hun kant uitkomen (Punch Kiss); houdt zich staande op een onstabiele pilaar terwijl ze de bal moeten ontwijken (Swing Out); gaat duizelig door een hinderparcours (Monkey Span); wordt afgeschoten op een sleetje op een ijsbaan (Bungee Sweep); probeert via 4 megatrampolines naar de overkant te springen (Mega Balls); moet zo snel mogelijk een 45 graden-hellling van 7 meter omhoog (Cliff Hanger); loopt van rol naar rol op een luchtkussen (Rolling Wave) en springt van pilaar naar pilaar naar de overkant (Jump Run). Bekijk de filmpjes en zie hoe succesvol  uw meest unieke bedrijfsuitje gaat worden!

Collegiaal sportief bedrijfsuitje

Uw personeel voert de activiteiten individueel uit maar scoort voor het team. Dat is collegialiteit! Tijdens het Sweep Away bedrijfsuitje moedigen collega’s elkaar constant aan. Er ontstaat een echte teamspirit: iedereen wil scoren voor het team. En dat wilt u ook op de werkvloer natuurlijk! Het Sweep Away sportief bedrijfsuitje is daarom niet alleen een gigantisch leuk bedrijfsuitje, maar ook een feest waarbij het personeel zich verbonden voelt om samen in teamverband hun doelstelling te bereiken: winnen! Het meest collegiale sportieve bedrijfsuitje dat u ooit heeft georganiseerd!

Offerte en programma sportief bedrijfsuitje

Het sportieve Sweep Away bedrijfsuitje duurt 3 uur. Iedereen kan aan alle activiteiten meedoen. 
Vraag nu de offerte aan. Wilt u meer informatie, kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.
VVC Adventures adviseert u waar u het nodig heeft

< Lastminute Slipcursus acties Zaal Verhuur Almere >