Origineel Cadeau

8 December, 2012 15:42

Op zoek naar een origineel cadeau dan hebben wij een aantal verschillende belevenissen voor u in petto.

Origineel cadeau

slalom4We kijken vaak televisie en zien dan programmas waarbij we denken daar zou ik wel eens aan mee willen doen. Wanneer je weet dat iemand Sweep Away helemaal te gek vindt is het een origineel idee hem zo belevenis cadeau te doen. Bij ons kunt u een Sweep Away cadeaubon bestellen.

Origineel gemotoriseerd cadeau

Is de persoon helemaal gek van alles wat met auto's of motoren heeft te maken, neem dan een kijkje in onze cadeaubonnen shop. Van een ritje in een Porsche tot een leuke rit in een Sandbuggy is bij ons mogelijk.

Origineel leerzaam cadeau

Een keer slippen op een rustige parkeerplaats hebben we allemaal wel een keer geprobeerd. Zou het niet een origineel cadeau zijn om een slipcursus cadeau te geven. Een slipcursus is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk om te doen.

Offroad cadeau

Stoere mannen lopen dwars door de blubber en kunnen tegen een stootje. Is het niet een origineel idee om een rijvaardigheids cursus cadeau te geven die alles met blubber te maken heeft. Met een 4x4 auto bedrijfsuitje kan je mits de juiste techniek wordt toegepast uitstekend door de blubber rijden. Maar ook een quad weet zijn mannetje te staan in het terrein.

Meer leuke cadeaus

Kunt u op onze website geen geschikt cadeau vinden. Dan raden wij u de cadeaushop van CadeauTogo aan. Zij bieden niet alleen gemotoriseerde activiteiten aan. Zo zijn er verschillende workshops, ontspanning uitjes te koop in de vorm van een cadeaubon.

Cadeaubon bestellen

Een origineel cadeau kunt u bestellen via onze cadeaubonnen webshop. De cadeaubon ontvangt u binnen 1 uur via uw e-mail

< De kracht van een bedrijfsuitje Verjaardagscadeau >