Kookworkshop Herrie in de Keuken

3 September, 2013 00:00

Tijdens de binnen activiteiten (kunnen jullie geld verdienen). Op de hilarische veiling kunnen jullie dan bieden op de ingrediënten.  Hopelijk hebben jullie de juiste ingrediënten kunnen kopen of wordt het nog onderhandelen met het andere team?

Kookworkshop Herrie in de keuken

Na ontvangst gaan jullie in verschillende teams boogschieten, het woordspel doen met de letterpakken en oud

Hhollandse spelen zoals o.a. het XXL Mikado. Tijdens elk spel kunnen jullie geld verdienen wat nodig is om de juiste ingrediënten te kopen voor jullie gerechten.

De veiling

Met het geld wat jullie verdient hebben kunnen jullie op een hilarische veiling bieden op de ingrediënten. Hopelijk wordt de zalm niet voor jullie neus weggekocht want zeg nu eerlijk een zalmsalade zonder zalm.  Na de veiling mag er onderhandeld worden met het andere team om in bezit te komen van de ontbrekende ingrediënten.

Koken met de chef

De chefkok van VVC-Adventure staat jullie bij om een lekker gerecht te maken. Koken op een open vuur of een stukje zalm roken op de Weber rookoven. Dit uitje is niet alleen leuk om te doen maar ook leerzaam.

Na afloop lekker eten en drinken.

Na afloop van de kookworkshop gaan we aan tafel en genieten van de gerechten die gemaakt zijn. Uiteraard worden de gerechten beoordeeld op originaliteit, smaak en presentatie.

Wordt het een lunch, lekkere borrelhapjes of een dinér

Afhankelijk van uw keuze geven wij een ingrediëntenlijst voor het samenstellen van een lunch, dinér of het maken van diverse borrelhapjes.

Herrie in de keuken

4 uur lang vermaak voor € 47,50 incl. voor het dinér geld een toeslag van € 10,00

  • Ontvangst
  • 4 activiteiten
  • Kook workshop
  • Inclusief drankjes
  • Naar keuze lunch, Borrelhapjes of Dinér

Extra informatie:

  • Minimaal 10 deelnemers
  • Prijs is excl. 6% btw

 

Wilt u meer informatie, een offerte opvragen of een reservering maken, neemt u dan contact met ons op.

< Bedrijfsuitje Hilversum TrafficControl failliet >