KiKa Winter Wonderland op 20 december bij VVC-Adventure

5 December, 2014 16:38

Dit jaar organiseert VVC Adventure samen met partners het KiKa Winter Wonderland evenement. Een gezellige dag voor jong en oud, vol activiteiten, artiesten en leuke kraampjes. Een groot deel van de opbrengsten van dit evenement zullen worden overgedragen aan stichting KiKa.

Datum: 
zaterdag 20 december 2014
Openingstijden:      
14.00 uur tot 23.00 uur
Entreeprijs: GRATIS
Locatie: VVC Adventure Terrein
Bolderweg 42
1332 AW
Almere buiten (Industrieterrein De Vaart)

plattegrond VVC

Winter Wonderland

Diverse kraampjes met eten en drinken en vele artiesten van bekende televisieprogramma’s zullen zorgen voor een gezellige dag. Zo zijn er onder andere optredens van deelnemers van The Voice of Holland en Hollands Got Talent. De bezoekers kunnen bij het evenement deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals het boogschieten, de klimwand en de loterij. Ook is er een speciaal programma voor de kinderen met leuke activiteiten, zoals schminken, hennep tatoeages zetten en schilderen.

Sponsoren Kika

De activiteiten van VVC

Tijdens KIKA Winter Wonderland is het mogelijk om diverse activiteiten van VVC Adventure te doen, tegen een laag tarief. Uiteraard gaat ook hiervan een deel van de opbrengst naar stichting Kika. De activiteiten op 20 december zijn:

15 maart 2015 de SweepAway Run voor Kika

Op 15 maart organiseren wij de Obstakel hardloop wedstrijd SweepAway Run. Wij stellen 50 kaarten beschikbaar waarvan de opbrengst in het geheel naar de stichting Kika gaat.

Boek nu voor 15 maart de opbrengst van € 6,00 p.p. gaat naar KIKA (slechts 50 plaatsen)

Reserveer een startplaats

VVC Adventure terrein overzicht

Stichting KiKa

KIKA is een bekende organisatie in Nederland die zich inzet voor kinderen met kanker. Dit is hard nodig, want er zijn nog steeds veel kinderen die aan deze ziekte overlijden. De doelstellingen van KiKa zijn:

  • Verhogen van de genezingskans
  • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling
  • Verminderen van de bijwerkingen na de behandelingen

Hiervoor werven zij fondsen voor vernieuwend onderzoek en organiseren ze activiteiten en projecten voor kinderen met kanker. Dit alles om de situatie van de kinderen tijdens en na de genezing te verbeteren.

Bekijk voor meer informatie de website van Kika

Kika

Wij dragen graag ons steentje bij aan dit doel. Daarom verwelkomen we iedereen op zaterdag 20 december vanaf 14.00 uur op het terrein van VVC Adventure. Hopelijk zien we je daar!


< SweepAway met regen Veel gestelde vragen over de SweepAway Run >