Familiefeest

11 Januari, 2010 11:59

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje of uitje? Het geeft veel voldoening om er iets moois van te maken voor uw dierbaren. Toch moet u zich ervan bewust zijn dat de voorbereidingen veel tijd in beslag zal nemen. Door de diversiteit aan karakters en leeftijden is het niet eenvoudig om het alle familieleden naar de zin te maken.

Familiefeest

Sweep Away: familiefeest met lef

Houdt uw familie zich staande tijdens dit familiefeestje? Sweep Away van VVC Adventures is het familiefeest waarbij lef, moed, sportiviteit, behendigheid en actie centraal staan. Uw familie strijdt tijdens het feest in teams tegen elkaar. Samen gaan ze fysieke en mentale uitdagingen aan, terwijl ook de lach in dit feest een grote rol speelt! VVC Adventure heeft bij alle onderdelen van dit familieuitje de veiligheid voor u en uw familie hoog in het vaandel staan. Een onvergetelijk familiefeest voor lefgozers! en lefmeiden!!!!

Een uniek familiefeest

Familiefeesten en bedrijfsuitjes zijn vaak een beetje ‘van hetzelfde’. Met Sweep Away van VVC Adventure pakt u het heel anders aan. Uw familieleden moeten zich aan de klimmuur vasthouden terwijl extra hindernissen hun kant uitkomen (Punch Kiss); houden ze zich staande op een onstabiele pilaar terwijl ze de bal moeten ontwijken (Swing Out); gaan ze duizelig door een hinderparcours (Monkey Span); probeer via 4 megatrampolines naar de overkant te springen (Mega Balls); zo snel mogelijk een 45 graden-hellling van 7 meter omhoog te klimmen (Cliff Hanger); en loop van rol naar rol op een luchtkussen (Rolling Wave) en springt van pilaar naar pilaar naar de overkant (Jump Run). Bekijk de filmpjes en zie hoe succesvol uw meest unieke familiefeest gaat worden!

Familiefeest

Uw familie voert de activiteiten individueel uit maar scoort voor het team. Tijdens het Sweep Away moedigen de familieleden elkaar constant aan. Er ontstaat een echte teamspirit: iedereen wil scoren voor het team. Het Sweep Away familiefeest is daarom niet alleen een gigantisch leuk feest, maar ook een feest waarbij de familie zich verbonden voelt om samen in teamverband hun doelstelling te bereiken: winnen! Het meest sociale familiefeest dat u ooit heeft georganiseerd!

Offerte en programma familiefeest

Het Sweep Away familiefeest duurt 3 uur. Iedereen kan aan alle activiteiten meedoen. Vraag nu de offerte aan. Wilt u meer informatie? U kunt ons natuurlijk ook bellen via: 036-5323580.
VVC Adventures adviseert u waar u het nodig heeft.

< Nieuwe uitjes, nieuw logo Grootste slipbaan van de Wereld >