De vrijgezel als Superheld

29 November, 2008 14:22

Vrijgezellenfeest de Superheld!! Een superheld worden is moeilijk. De vrijgezel moet over superkrachten of andere bovenmenselijke eigenschappen beschikken.

Kostuum voor de vrijgezel

Het kostuum is waar een superheld voor staat. Zo zul je nooit een Superheld in het roze zien (met uitzondering van sommige superheldinnen). De diverse Super maatkostuums stellen wij ter beschikking.

Het Vrijgezellenfeest

Alle deelnemers gaan een aantal spannende activiteiten doen. Uiteraard krijgt de Vrijgezel het iets zwaarder te verduren.

De Vrijgezel als Superheld

Er zijn diverse soorten helden, mutanten, dieren, aliens en mensen in strakke pakjes. De vrijgezel gaat vandaag meemaken wat het is om een Superheld te zijn.

vrijgezel_tarzan.jpg vrijgezel_superman

Wanneer ben je een Superheld

De Superheld moet er voor zorgen dat er een strip, tekenfilm of bioscoopfilm wordt gemaakt. Dit zal helpen zijn populariteit omhoog te halen. Ook moet hij niet dood gaan. Wij stellen een camcorder beschikbaar om de stunts van de Superheld op de gevoelige plaat vast te leggen.

Het vrijgezellenfeest programma bestaat uit de activiteiten:

 

Superman
De gehele groep gaat deelnemen aan deze activiteit. Een Superheld heeft altijd vijanden. Tijdens de bungeerun moet hij het elke keer opnemen tegen zijn vijanden. Aan het einde van het pad moet de Superheld iets pakken, het elastiek staat strak gespannen. De Superheld gaat het wegens vermoeidheid steeds zwaarder krijgen. Bij  de 4e keer zal hij als Superman door de lucht vliegen. Ehhhhhh achteruit vliegen wel te verstaan.

Stripper
Super, super, superheld De vrijgezel is een echte superheld wanneer hij opbiecht aan zijn aanstaande vrouw dat hij tijdens het vrijgezellenfeest ook nog in een Striptent is geweest.

vrijgezel_spidermanSpiderman
14 meter hoog is de toren waar iedereen abseilend van af moet. Er kan ook gekozen worden voor onze klimmuur van 8 meter. Doordat je eerst omhoog klimt, is de kans op hoogte vrees minimaal. Echter de vrijgezel krijgt niet voor niets een Spidermanpak aan. Spiderman gaar na enige training spectaculair naar beneden.

Borat
Sumo worstelen staat op het programma. Jullie krijgen allemaal een sumopak aangemeten. De vrijgezel gaat het tegen jullie opnemen in zijn Borat pak.

Na alle ontberingen mag de Superheld zijn wonden likken tijdens een Rit in een Carver. De Superheld moet niet vergeten zijn rijbewijs mee te nemen.

Vrijgezellenfeest Superheld

Het vrijgezellenfeest Superheld duurt in totaal 2 uur en kost € 52,50 p.p. incl. 6% btw. Meer info vrijgezellenfeest

< Bedrijfsuitje Indoor Golfen Bedrijfsuitje in Tiel >