Cadeautip

7 Augustus, 2010 16:27

Een cadeau voor iemand kopen is niet altijd makkelijk. Wij hebben een aantal cadeautips voor u.

Cadeautips

Heeft u ook zoveel moeite om een geschikt verjaardagscadeau te vinden? Om het wat makkelijker te maken kan u op deze website de meest originele en persoonlijke cadeautips terug vinden. Voor elke gelegenheid, jong en oud.

Cadeautips leerzaam

Eén van onze vele cadeautips is de slipcursus. Een slipcursus is niet alleen leerzaam om te doen maar ook heel leuk om te doen. Dat is dus pas een goede tip voor een cadeau. We hebben cadeautips van 1 uur, 2 uur, 3 uur, 4 uur en zelfs een volledige slipcursus.

Cadeautips online

U kunt via de link cadeaubon een cadeau bestellen. Een goede tip!! Betaal online via Ideal en u ontvangt de cadeaubon binnen een uur via uw E-mail.

Cadeautips Carverrijden

Deze cadeautips is een van onze stoerste cadeautips. Wie wil er nu niet één keer in zijn leven gereden hebben in een Carver. We hebben cadeaubonnen van een half uur tot een hele dag Carverrijden

Cadeau tips Offroad

Deze cadeautips bestaat uit rijden in een stoere terreinwagen, rijden op een quad en trialrijden op een motorfiets. Een goede tip is wel dat je zorgt voor stevige schoenen en kleren die tegen een stootje kunnen.

Meer Cadeautips

Wil je nog meer cadeautips bezoek dan via deze link onze overzicht en bestel online de cadeaubon

Cadeau Tips film

 

< Afdelingsuitje Leuk Uitje >