Binnen Bedrijfsuitjes

17 April, 2013 00:00
Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje wat binnen wordt georganiseerd zodat het weer geen invloed heeft op de stemming? Wij organiseren ook verschillende binnen bedrijfsuitjes.

Binnen bedrijfsuitjes wel zo gezellig

De lichtjes in de straten gaan steeds vroeger aan en het wordt ook kouder. Tijd voor gezelligheid!. Wij hebben een aantal binnen activiteiten samengevoegd voor een leuk indoor bedrijfsuitje. Buiten wordt het steeds vroeger donker en kouder. Lichtjes komen in de straten. Tijd om de gezelligheid te gaan beleven van een bijzonder indoor bedrijfsuitje. Wij hebben de arrangementen zodanig samengesteld dat het weer geen spelbreker kan zijn.

Binnen en Buiten bedrijfsuitjes

Achter het stuur in een Carver, een slippende auto, Porsche of 4x4 auto, lekker actief bezig zijnen toch warm in de auto zitten. Deze buiten activiteiten kunt u combineren met een kookworkshop of een schilderworkshop. Het ideale binnen bedrijfsuitje.

Warme sfeer binnen

De herfst periode vraagt om gezelligheid. Tijdens de kookworkshop zorgen wij voor de warme sfeer. Een openhaard vuurtje en het maken van aardse gerechten zorgt daarvoor. Wij maken van iedereen een topchef.

Binnen bedrijfsuitjes

Maak van uw indoor bedrijfsuitje, familiefeest of 'gewoon' uitje een onvergetelijk avontuur. Ontdek in elkaar en in uzelf niet eerder vermoede talenten, kwaliteiten, mogelijkheden én hiaten. Een aantal bekende tv programma's zoals Ik hou van Holland - De jongens tegen de meisjes - Minute to win it zijn ideale bedrijfsuitjes die binnen georganiseerd worden.

Ideeën binnen bedrijfsuitje

Heeft u zelf idee:en over een indoor bedrijfsuitje vertel het ons dan kijken wij of we een leuk indoor bedrijfsuitje kunnen samenstellen. Vragen formulier

Na afloop nog een borrel, barbecue of meer?

Ons catering team staat voor u klaar, bijna alles is mogelijk. Het VVC team maakt er een feestje van.

Eten en drinken

< Open dag 18 april 2013 Bedrijfsuitje Flevoland >