Bedrijfsuitje SweepAway

12 Mei, 2013 00:00

Waar het op TV vaak met veel water gaat, hebben wij dat niet nodig! Kom snel langs op onze spectaculaire Sweep Away baan!

Sweep Away de droge variant van TV

Bij SweepAway gaat het om spierkracht, durf, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders. Leuk voor het vieren van een bedrijfsuitje. Geweldig om naar de vallende deelnemers te kijken, maar meedoen is nog leuker. Prijsinformatie over dit uitje

De 8 mega spectaculaire SweepAway activiteiten:

Mega Balls Probeer via 4 mega trampolines (Megaballs) naar de overkant te springen. Zit jij bij die 25% die de overkant in 1 keer weet te halen? Of beland je veilig op het enorme luchtkussen?

Daar sta je dan met knikkende knieën tijdens het bedrijfsuitje. Wordt het veilig lopen over de reusachtige ballen en genoegen nemen met de strafpunten, of heb jij de durf om elke Megaball maar 1 keer te raken en bereik je via 4 sprongen de overkant? Het onderdeel waar de meeste uitglijders gemaakt worden.  Ook leuk voor het vieren van een vrijgezellenfeest.

Rolling Wave Probeer de overkant van het water te halen. Water ? Het water is in werkelijkheid een licht azuurblauw luchtkussen.
Je staat zo'n 90 cm boven het luchtkussen op enorme zuilen. Evenwicht, durf en geluk heb je nodig om de overkant te halen?
Punch Kiss Klimmen / abseilen is voor een Sweep Away programma te saai. Bij ons sta je net zoals bij TV op een smalle balk en moet je van links naar rechts verplaatsen op de muur.
Met je handen kan je speciale klimgrepen vasthouden. De muur staat echter niet recht maar onder een schuine hoek. Maar dan ....rechts, links, onder je boven je overal komen de bokshandschoenen vandaan. Deze handschoenen worden aangedreven door de tegenpartij. Ben jij ze te slim af?
Swing Out Daar sta je dan met ze allen boven op een pilaar maar wat een geluk je ziet niet zoals bij TV water onder je maar een groot luchtkussen. Bij ons zorgen de onstabiele pilaren voor de valpartijen.
Bij ons hoef je niet te springen om de snel rondraaiende balk te ontwijken, maar moet je proberen een enorme bal van 65 kg. die rond zwaait te. ontwijken. Kan je hem ontwijken.....of wordt het een Swing Out. Welk team houdt het de meeste rondjes vol. De bal wordt door het andere team via een aandrijving op fietsen rondgedraaid.
Bungy Sweep We nemen een 30 meter lange ijsbaan. Een SweepAway sleetje. Een bungee elastiek van 8 meter. Een katrol. 2 deelnemers die de bungee elastiek strak trekken. 1 deelnemer die je vast houdt en dan wordt je afgeschoten. Benen in de lucht, grimas op je gezicht, ga je de eind streep halen?
Cliffhanger Deze activiteit heeft het meeste crash gehalte. Alle kracht en lucht in je longen heb je nodig voor deze activiteit, tenminste wanneer je de snelste wilt zijn. Iedereen kan er aan mee doen tot de onsportiefste aan toe. Een hindernis vol narigheid met een helling van 45 graden en maar liefst 7 meter lengte. Welke deelnemer is het snelste boven?
Jump Run De bedoeling is zo snel mogelijk via pilaren aan de overkant te komen. Er staan in totaal 20 pilaren die enigszins bewegen. Ook verschillen ze van hoogte.
Je jumpt van de ene naar de andere pilaar. Van te voren plannen welke pilaren je gaat gebruiken heeft geen zin. Jouw snelheid, evenwicht gevoel en jumps bepalen de route.
Monkey Spin Altijd als eens willen weten hoe het leven is van een ronddraaiende tol? Dan spreekt deze activiteit je meteen aan. Je hangt aan een stuur. De SweepAway instructeur drukt op de knop en het stuur begint te draaien. We maken je eerst flink duizelig daarna vorm je samen met je collega een 2 mans span. Jullie moeten samen op de been proberen te blijven en de Sulky door het hinderparcours weten te brengen.

Vrijgezellenfeest Sweep Away

 

< Secretaressedag 2013 Open dag 18 april 2013 >