Bedrijfsuitje met Entertainment

28 Oktober, 2008 14:24

Een etenje als bedrijfsuitje is natuurlijk leuk. Maar wist je dat je het etentje kan opleuken met verschillende thema's.

Bedrijfsuitje Popdiner

Drie acteurs nemen je mee tijdens het bedrijfsuitje op reis door de 20e eeuw. Je krijgt een wervelende zangshow te zien die bestaat uit een medley van liedjes die in de diverse perioden tophits waren.

Bedrijfsuitje met Hypnose diner

Onder het genot van een uitmuntend diner, kan je genieten van een verbazingwekkende hypnoseshow. Dit is een unieke gelegenheid om tijdens het bedrijfsuitje persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Je ziet geen trucs en geen magie

Bedrijfsuitje met de Franse slag

Improvisatie, ondersteunende live muziek en magische effecten zijn de kernpunten van dit bedrijfsuitje. Het verhaal speelt zich af in een 18e eeuws Frans dorp. Phillipe La Compte du Majoret en Hugo hebben in opdracht van Lodewijk XVI een hoogst culinair, muzikaal en theatraal feest georganiseerd.

Bedrijfsuitje Scroogediner

Bij de entree wordt je welkom geheten door Dickens zelf. Als iedereen aan de tafel heet plaatsgenomen, begint Charles Dickens het verhaal over Scrooge te vertellen. Er staat een levensgroot boek opgesteld, waaruit Scrooge tot leven komt. Een leuk bedrijfsuitje tijdens de kerstdagen.

Bedrijfsuitje Moordmeiden

Drie vriendinnen zoeken een relatie. Na hun eerste date zijn ze verliefd geworden, er is slechts één probleem: het is dezelfde man ! De drie vriendinnen gaan de competitie aan en verschijnen zingend in bruidstoilet. Wanneer de man moet  kiezen, word een moord gepleegd....Het publiek en de commissaris lossen de moord op. Dit is een echt muzikaal bedrijfsuitje met mooie en dwaze liefdesliederen.

< Bedrijfsuitje in Tiel Bedrijfsuitje Quadrijden >