VVC Almere, 036 532 35 80

Kerstcadeau

 

Met de Kerstdagen voor de deur is weer de hoogste tijd om je Kerstcadeau uit te zoeken, als je dat nog niet gedaan hebt. Wat dacht je van een leerzame slipcursus ? Verder hebben we natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten als Kerstcadeaus voor hem of voor haar. 

Onze Kerstcadeau s

kersttak.gif

Speciale Kerstcadeau acties

Enkele arrangementen hebben wij speciaal voor u geselecteerd als kerstcadeau voor hem of haar. Tevens geven wij op deze arrangementen spectaculaire kerstkortingen.
Klik hier voor het overzicht van kerstcadeaubonnen met spectaculaire kortingen. Klik hier voor een overzicht van al onze cadeaubonnen.

Kerstcadeau

De kerstcadeaubon is een jaar geldig en de gelukkige mag zelf een datum plannen.

Kerstcadeau online bestellen

U kunt het kerstcadeau online bestellen. Wanneer u betaald via iDeal ontvangt u dezelfde dag al uw kerstcadeaubon via de e-mail.

Kerstcadeau met persoonlijke boodschap

Tijdens de bestelling van een kerstcadeau kunt u zelf uw persoonlijke boodschap invullen.

 

De activiteiten:

    Kerstcadeau Slipcursus

Slipcursus met skidcar. Het meest veilige kerstcadeau van het jaar. Skidcar: Slipcursus op acht wielen.De slipcursus met skidcar  is zo effectief bij het verbeteren van rijvaardigheden, dat de skidcar de eerste keuze is van politiekorpsen en trainingscentra over de hele wereld. Een leerzaam kerstcadea.

    Kerstcadeau Porscherijden

Porscherijden. Het snelste kerstcadeau van dit jaar. Wie droomt er niet van een keer in een Porsche te rijden? Bij VVC Adventure komt die droom uit.  Kippenvel gegarandeerd!

    Kerstcadeau terreinrijden

Terreinrijden. Het ruigste kerstcadeau van Nederland. De wielen die zich door het zand vreten, de krachtige 4x4 aandrijving waarmee je iedere heuvel bedwingt... Off road begint de fun pas echt. De sensatie van terreinrijden moet je beleefd hebben.

    Meer kerstcadeau's

  • Kerstcadeau Slipcursus van 1, 2, 3, 4 uur of een volledige slipcursus
  • Kerstcadeau Slipcursus met skidcar 3, 4 uur of een volledige slipcursus
  • Kerstcadeau Motorspektakel; Slipcursus, Terreinrijden, Quadrijden en Trial motorrijden
  • Kerstcadeau Meerkamp; Kennismaking Slipcursus, Terreinrijden, Quad en Minimotor rijden
  • Kerstcadeau Sweep Away: Variant van de Wipeout bekend van TV

Klik hier voor het overzicht van kerstcadeaubonnen met spectaculaire kortingen. Klik hier voor een overzicht van al onze cadeaubonnen.

150porsche03 Hummer rijden 4x4 rijden  
  Slipcursus   Hummer rijden   Terreinrijden