Slipcursus 2e persoon Gratis of Korting

10 reviews 8 10

€ 118,00 incl. BTW

Een slipcursus boeken voor 2 personen vanaf € 118,-. Deze drie uur durende slipcursus wordt aangeboden op onze slipschool in Almere en is voor de 2e persoon gratis. Met maar liefst vier spectaculaire oefeningen, waaronder rijden met een skidcar, is dit een van onze populairste slipcursussen.

Boek nu een slipcursus voor 2 personen en profiteer van onze speciale actie: de 2e persoon mag de slipcursus namelijk helemaal gratis volgen op doordeweekse dagen. In het weekend profiteert u van zeer hoge kortingen. Bekijk hieronder onze tarieven.

Soort slipcursus

Prijs per 2 personen

Direct boeken

Slipcursus doordeweeks

Van € 236,-, voor € 118,-

Slipcursus 2e persoon gratis boeken

 


 

Tijdens deze drie uur durende slipcursus beginnen we met een klein stukje theorie. Daarna gaan we direct de baan op om de volgende oefeningen uit te voeren:

 • Slalom oefening: we leren u het verschil te voelen tussen grip en slip en op tijd tegen te sturen.
 • Uitwijken voor stilstaand object: doordat u moet uitwijken gaat de auto in de slip. We leren u de juiste technieken om deze slip minimaal te houden en te corrigeren.
 • Uitwijken voor stilstaand object en terugkeren naar eigen weggedeelte: een lastige oefening. De eerste slipreactie corrigeren lukt meestal wel, maar de tweede slipreactie is een stuk pittiger.
 • Remmen: wanneer er voldoende tijd overblijft, leren we u ook de juiste remtechniek aan.

Glad wegdek

De slipcursus natte baan vindt plaats op een speciaal geprepareerde weg van asfalt. De combinatie van het asfalt en water zorgt voor een realistische nabootsing van een spekglad wegdek.

Slipcursus met skidcar: gratis voor een 2e persoon

De slipcursus met skidcar rijden is een unieke slipcursus in de Benelux. Het is onder andere zeer populair bij rij- en politieopleidingen. Door deze cursus verbetert u uw rijvaardigheden en weet u precies hoe u ervoor moet zorgen dat u niet slipt tijdens extreme weersomstandigheden.

Naast de vier reguliere wielen van de auto is de skidcar uitgerust met vier extra wielen. De instructeur kan op deze manier hydraulisch de grip tussen band en wegdek veranderen. De skidcar cursus is zeer realistisch omdat:

 • U van tevoren nooit weet wanneer de auto in de slip gaat.
 • U van tevoren nooit weet hoe glad het precies wordt. De instructeur kan de gladheid instellen van stand 1 (zand op het wegdek) tot stand 9 (ijzel).

Verschillende banen

Onze slipschool in Almere beschikt over twee verschillende slipbanen:

Natte baan

Asfalt

De slipcursus op de natte baan vindt plaats op een circuit met verschillende slipvlakken. Hierbij verschilt de gladheid per slipvlak.

De slipcursus met skidcar vindt plaats op asfalt. Deze cursus is uniek in de Benelux en de eerste keuze voor politieopleidingen en rijscholen.

We maken gebruik van een handgeschakelde Volkswagen Golf. Op verzoek kunnen wij ook een automaat leveren.

Tijdens de skidcar cursus rijdt u in een Suzuki Swift.

Veelgestelde vragen slipcursus

Bekijk hieronder onze antwoorden op de meest gestelde vragen die wij krijgen over de slipcursus.

Moet ik mijn eigen auto gebruiken voor de slipcursus?

Dat is niet nodig. VVC Adventure beschikt over diverse geprepareerde auto’s die we gebruiken voor de slipcursus.

Mag ik iemand meenemen in de slipauto?

Gasten zijn welkom en mogen naar u kijken, foto's maken of een leuk filmpje maken. In verband met de veiligheid is het niet mogelijk om de gasten mee te laten rijden in de slipauto’s.

Kan ik de slipcursus op elke gewenste dag boeken?

VVC Adventure is zeven dagen per week geopend. U kunt daarom op elke gewenste dag een slipcursus boeken. Doordeweeks is de 2e persoon gratis en betaalt u slechts € 118,- voor twee personen. In het weekend profiteert u van een zeer hoge korting en betaalt u slechts € 136,50 voor twee personen.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen aan de slipcursus?

De slipcursus 2e persoon gratis is vanaf 16,5 jaar, mits u in het bezit bent van een rijbewijs. Omdat onze slipbaan gevestigd is op een afgesloten terrein mag u de clipcursus volgen zonder mentor.

Waar kan ik de slipcursus volgen?

De slipschool van VVC Adventure is gevestigd in Almere.

Adres slipschool VVC

Bolderweg 42

1332 AW Almere

036 532 3580

Pas op voor nepaanbiedingen

Via diverse bedrijven en tussenpersonen worden slipcursus aanbiedingen verspreid via internet. Deze aanbiedingen zijn in de meeste gevallen te mooi om waar te zijn. Wij willen u hiervoor waarschuwen, want deze aanbiedingen zijn nep. Soms lijkt de korting ook erg hoog, omdat deze aanbieders de originele prijs hoger hebben gemaakt.

Wij adviseren u om de bedrijfsnaam van de tussenpersoon eerst te googlen, zodat u kunt achterhalen of deze partij betrouwbaar is. Neem bij twijfel contact met ons op via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

Anti-slipcursus leerzaam en leuk

Een anti-slipcursus vol leerzame en spannende momenten! Wij bieden tevens ook ruime mogelijkheden voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

Neem contact op met VVC Adventure

Voor meer informatie over onze slipcursussen neemt u contact met ons op via 036 532 3580 of maakt u gebruik van het contactformulier.

 

Slalom

Slalom

Achterwielslip

Achterwielslip

Uitwijk manoeuvre

Uitwijk manoeuvre

Slipcursus remoefening

Slipcursus remoefening

Skidcar

Skidcar

Mike (10-06-2017)

Met een slipcursus ben je een veiliger bestuurder. Veel geleerd en omdat de 2e persoon met een flinke korting mee mocht hebben we er een vader en zoon dag van gemaakt. Prima cursus

Tom (14-05-2017)

De slipcursus was leerzaam, maar vooral ook leuk! Noodstop op glad wegdek, achterwiel slip, uitwijkingen. Een adrenaline volle ervaring

G. Verkuil (13-05-2017)

Vooral de slipcursus met skidcar is erg goed en onvoorspelbaar

K. Verdonk (14-04-2017)

Veel geleerd deze slipcursus kan ik aan bevelen. En de aanbieding om met een 2e persoon samen de slipcursus te volgen is ook leuk.

J. Verslegt (04-10-2014)

Weet nu wat ik altijd verkeerd aan het doen was. Veel geleerd maar ook veel fun gehad met de skidcar

G. Kok (15-09-2014)

Skidcar is erg gaaf

L. Verbeek (15-08-2014)

Veel geleerd tijdens deze anti slipcursus

Wim Vinke (07-06-2014)

Vader & Zoon dag. Gezellig en ook nog veel geleerd

Tim Vonk (09-05-2014)

De skidcar is leerzaam denk je het aardig onder de knie te hebben gebeurt er plotseling weer wat anders. Maar ja zo gaat het ook in de praktijk

(30-11--0001)

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

€ 118,00 Incl. BTW
€ 97,50

Stel ons een vraag!