Origineel personeelsuitje

1219 reviews 9,1 / 10

Een origineel personeelsuitje organiseren

Het personeelsuitje. Een perfecte gelegenheid om samen met je collega's of personeel eens een keer iets te doen dat echt bijzonder is. Maar waarom wordt er dan eigenlijk altijd voor gekozen om toch maar weer hetzelfde te doen? Dit, terwijl er zo ontzettend veel verschillende dingen mogelijk zijn! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van VVC Adventure. Ons bedrijf is de grootste aanbieder van personeelsuitjes in Nederland. Bij ons ga je zeker een uitje vinden waar jij en je bedrijf een fantastische dag mee gaan beleven. Voor een personeelsuitje dat origineel is moet je dan ook bij VVC Adventure zijn.

Origineel personeelsuitje voor ieder wat wils

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Combineer de escaperoom experience met een heerlijk diner. Bij ons wordt je niet opgesloten en kan je tussendoor genieten van een hapje en een drankje. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie de oplossing het snelst?
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway een origineel personeelsuitje met spectaculaire hindernissen, bekend van TV. De boksmuur en de Big red balls
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Een origineel personeelsuitje bestaat uit een mix van verschillende activiteiten. Er is keuze uit gemotoriseerde, sportieve, ludieke en leerzame activiteiten. Stel zelf je originele personeelsuitje samen.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)

Personeelsuitjes origineel maken

Originele personeelsuitjes zijn niet zo moeilijk te plannen als je misschien denkt. We hebben op onze website een groot aantal verschillende uitjes voor je klaarstaan. In de huid van James Bond kruipen en met je collega's spionnenavonturen beleven? Samen een intensieve, sportieve meerkamp doen en dit afsluiten met een heerlijke barbecue? Of zelf meedoen aan een aflevering van Wie is de Mol of Ik Hou van Holland? Bij VVC Adventure is dit slechts het puntje van de ijsberg als het aankomt op de mogelijkheden die we je te bieden hebben. We zijn dan ook niet voor niets de grootste aanbieder van bedrijfsuitjes van Nederland.

Een origineel personeelsuitje op maat

Je kunt voor zo'n leuk personeelsuitje dat origineel is gewoon even op onze site kijken en een uitje kiezen. Het is ook mogelijk om samen met ons een heel programma samen te stellen, waarbij wij de leukste onderdelen voor je bij elkaar zetten. Zo maak je een dag die jij en je collega's zeker gaan onthouden en waar je het nog lang over gaat hebben bij de koffieautomaat. Met VVC Adventure en ons aanbod aan personeelsuitjes die origineel zijn weet je zeker dat je een fantastische dag gaat beleven. We raden je dan ook aan om even contact met ons op te nemen voor originele personeelsuitjes.