Livar Vink

0 reviews 0 10
Schrijf zelf een review

Varkens Runder Vink op bedje van groenten.

Zelf gemaakte super vinken omwikkeld met heerlijke parmaham.  De vinken worden twee keer drie minuten direct, boven de kolen. Daarna 10 minuten indirect, boven de waterbak na garen.

Ingrediënten
Voor twee personen 

-2 ongepaneerde schnitzels
-4 dunne plakken parmaham

Vulling:
- 250 gram rundergehakt
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper
- 1 theelepels paprikapoeder
- ½ eetlepel worchestershire saus 
- ½ eetlepel ketchup
- ½ gesnipperde rode ui
- stukjes uitgebakken bacon
- geraspte oude kaas

Groentenbedje
- ¼ komkommer
- ½ winterwortel
- ½ courgette
- 3 eetlepels gezeefde picallily (van Kesbeke natuurlijk)

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst

Alle arrangementen met Livar Vink: