Leuke personeelsuitjes

1219 reviews 9,1 / 10

De leukste personeelsuitjes van Nederland

Als jij met je collega's of personeel een keer een leuk personeelsuitje wil organiseren, dan wil je toch dat dit een hele bijzondere dag wordt? Dat karten of paintballen hebben we nu wel een keer gezien. Het is toch leuker om met je hele team iets te doen dat echt bijzonder is? Zou je het niet leuk vinden om een dag in de stijl van James Bond opdrachten uit te voeren? Of een speciale aflevering van Wie is de Mol te maken met de mensen van jouw bedrijf? We hebben bij VVC Adventure een aanbod aan uitjes dat in Nederland zijn gelijke niet kent. We zijn dan ook niet voor niets het grootste bedrijf van Nederland op het gebied van het organiseren van een leuk personeelsuitje.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Wie is de Mol is een leuk personeelsuitje. Iedereen kan er aan mee doen. Keuze uit verschillende activiteiten. Een personeelsuitje met aandacht voor teambuilding.
(€ 53,00 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)
Ibiza tas maken

Ibiza tas maken

Op zoek naar een leuk personeelsuitje. De vrouwen maken hun eigen Ibiza tas, terwijl de mannen bijvoorbeeld een slipcursus gaan doen.
(€ 55,00 incl. BTW)
€ 51,70(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway is een leuk personeelsuitje en bestaat uit 9 activiteiten. De meest uitgebreide hindernis baan van Nederland.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent is één van onze leuke personeelsuitjes. Het is een mix van gemotoriseerde activiteiten en sportieve activiteiten. Met een vleugje teambuilding.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

De meerkamp is één van onze leukste personeelsuitjes. Jullie mogen zelf de meest leuke activiteiten uitkiezen. Van Terreinrijden, racen op een quad tot touwtrekken met rolstoelen. Keuze uit 35 activiteiten.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)

Een personeelsuitje echt leuk maken

Personeelsuitjes die leuk zijn kan iedereen wel organiseren. Maar bij VVC Adventure hebben we de kennis en mensen in huis om een personeelsuitje te organiseren dat echt bijzonder is. We hebben hier dan ook ruime ervaring mee. Bedrijven door heel Nederland weten hoe speciaal een bedrijfsuitje kan zijn als je dit laat organiseren door VVC Adventure. Die leuke personeelsuitjes organiseren we altijd in samenspraak met jou. Je kunt zoveel invloed op het plannen van het uitje hebben als je maar wilt. Wil je bijvoorbeeld een meerkamp organiseren en hier alle onderdelen van uitkiezen? Of laat je dit aan ons over?

Een personeelsuitje dat leuk is

Zo'n leuk personeelsuitje hoeft helemaal niet veel te kosten. Wij hebben de leukste uitjes van Nederland, maar altijd tegen de scherpste prijzen. Personeelsuitjes leuk maken is iets waar we in zijn gespecialiseerd. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Samen met jou kijken we dan welk uitje er het beste bij jou en je mensen past.