Leuke vrijgezellenfeest ideeën vrouwen concept

Je zus, beste vriendin of nicht gaat trouwen. Superleuk, maar tegelijkertijd ook heel spannend en stressvol. Jij gunt haar natuurlijk het allerleukste vrijgezellenfeest ever, maar een perfect vrijgezellenfeest organiseren is een lastig klusje. Wij geven je leuke vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen, zodat jij de aanstaande bruid een onvergetelijke dag bezorgt!

Vrijgezellenfeesten zijn er in alle soorten en maten. Er zijn talloze vrouwelijke activiteiten te bedenken. Maar een vrijgezellenfeest is pas echt origineel wanneer het helemaal past bij de bruid. Bekijk hieronder de leukste vrijgezellenfeest ideeën voor ieder type vrouw.

De sportieveling

Is de aanstaande bruid een echte fitgirl? Staat ze zich minstens drie keer in de week uit te sloven in de gym, eet ze het liefst groenvoer en staan haar Instagramposts altijd vol met hashtags als #fitgirl #fitnessmotivation #workout #healthylifestyle? Dan moet haar vrijgezellenfeest natuurlijk wel sport gerelateerd zijn!

SweepAway

Heerlijk al die weddingstress eruit zweten op een hindernisbaan vol hilarische uitdagingen en ongekende krachtmetingen. Kunnen jullie de obstakels aan? Doorzettingsvermogen en lef zijn geen overbodige luxe!

Geniet al van een fantastische SweepAway vanaf € 39,50 per persoon.

SweepAway boeken

Kickboksen

Gezellig samen een lesje kickboksen volgen vanaf € 25,00 per persoon. Ontdek jullie fysieke krachten, mogelijkheden en doorzettingsvermogen. De aanstaande bruid stapt zo helemaal zen in het huwelijksbootje.

Maar let op: spaar jullie vrijgezel, want een prachtige verschijning in een witte trouwjurk met een blauw oog zou zonde zijn…

Kickboksen boeken

Het gezelligheidsdier

Staat jullie vrijgezelle dame bekend als echte kletstante? Vindt ze het heerlijk om samen met jullie te genieten van heerlijk eten, dansjes en gezellige avondjes? Dan zijn onderstaande vrouwelijke activiteiten echt iets voor haar!

Kookworkshop High tea

Geniet van jullie zelfgemaakte hapjes tijdens een gezellige theeleutmiddag. Samen met de chef gaan jullie aan de slag om diverse hapjes en lekkernijen – zowel zoet als hartig – te maken. Klets lekker bij in onze binnen- of buitenlocatie.

Je boekt de kookworkshop High tea vanaf € 34,- per persoon.

Kookworkshop High tea boeken

Vrijgezellenfeestavond

3-gangen barbecue, live entertainment met zanger, karaoke en onbeperkt coole drankjes: de vrijgezellenfeestavond staat garant voor een dolle avond!

Laat de aanstaande bruid nog een keer volledig uit haar bol gaan tijdens haar te gekke vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeestavond boeken

Het ‘zo gek als een deur’ type

Is jullie aanstaande bruid niks te gek? Bedenkt ze altijd de raarste ideeën? Belanden jullie door haar keer op keer weer in vreemde situaties? Beleef samen een te gek vrijgezellenfeest waarin het woord ‘bescheiden’ niet thuispast.

Naakte man schilderen

Verras de meid zonder gêne met een gewaagd vrijgezellenfeest. Zal ze stilvallen van een naakt mannenmodel? Gezamenlijk gaan jullie de strijd aan om alle contouren perfect op papier te zetten. Gelijk een prachtig aandenken aan jullie fantastische dag samen.

Je boekt de workshop schilderen vanaf € 51,89 per persoon.

Naakschilderen boeken

Omtoveren tot superheldin

Tover jullie vrijgezelle girl om tot echte superheldin en laat haar abseilen. Past ze beter thuis in de rol van pitspoes? Dan is een scootmobielrace echt iets voor haar. Hebben jullie al leuke ideeën in gedachten?

Boek het verkleedfeest Superheldin vanaf € 46,70 per persoon.

Superheldinactiviteit boeken

De avonturier

Jullie aanstaande bruid houdt niet van saaie dingen. Relaxen in een resort? Helemaal niks voor haar! Zij trekt liever haar bergschoenen aan om de mooiste bergen te beklimmen. Een avontuurlijk vrijgezellenfeest kan dan natuurlijk ook niet ontbreken.

Meerkamp voor vrouwen

Een perfecte activiteit voor een echte avonturier. Jullie vrijgezelle dame zal er geen genoeg van krijgen. Van abseilen, quad rijden, een bakfietsenrace en mini motor rijden tot kruisboogschieten. Stel zelf jullie favoriete vrijgezellenfeest samen!

Je boekt al een meerkamp voor vrouwen vanaf € 26,89 per persoon.

Meerkamp vrouwen boeken

Ontsnappen uit een escape room

Zien jullie binnen één uur te ontsnappen uit een spannende escape room? Ontdek de aanwijzingen en los de raadsels op. Met een vrijgezelle avonturier in jullie midden is dat vast geen probleem. Leuke, uitdagende vrouwenactiviteit voor een vrijgezellenfeest!

Boek een toffe escape room vanaf € 14,15. Let op: de tijd tikt…

Escape room boeken

De creatieveling

Kan de bruid zich urenlang vermaken met kraaltjes, kleurpotloden, glitters en verf? Dan past een creatieve vrouwenactiviteit goed bij haar. Ga samen gezellig aan de knutsel!

Ibiza tas maken

Ontwerp een persoonlijke Ibiza tas met gekleurde lintjes, diverse kleuren verf, leer, bedels, kraaltjes en nog veel meer. Een ideale activiteit voor jullie creatieve vrijgezel waar zij vast en zeker heel blij van wordt!

Boek een gezellige middag Ibiza tas maken vanaf € 51,70 per persoon.

Ibiza tas maken boeken

Workshop schilderen

Samen lekker kliederen om de mooiste portretten op het doek te zetten. Naast dat jullie veel handige tips ontvangen, is het ook gewoon supergezellig! Een perfecte activiteit voor een creatieve dame.

Boek de workshop schilderen vanaf € 65,10 per persoon.

Workshop schilderen boeken

Het muzikale wonder

Staat de muziek met jullie bruid in de buurt nooit hard genoeg? Schalmt zij altijd boven de radio uit? En is ze in de kroeg vaak te vinden met een microfoon in haar handen? Geef jullie muzikale wonder een fantastische Party games night cadeau!

Party games night

Nog samen een laatste keer volledig uit jullie dak gaan! Een ultieme feestavond maakt ieder vrijgezellenfeest compleet. Geniet van een heerlijke barbecue, speel hilarische spelletjes en schreeuw de longen uit jullie lijf tijdens een karaoke. Aan de bar staan de hele avond de lekkerste drankjes voor jullie klaar!

Boek de fantastische Party games night vanaf € 60,- per persoon.

Party games night boeken

Hulp nodig bij het boeken van een te gek vrijgezellenfeest voor vrouwen?

Bij VVC Adventure helpen we je graag bij het samenstellen van een vrijgezellenfeest op maat. Geef je wensen aan ons door voor een onvergetelijke dag! Je bereikt ons door te bellen naar 036 532 3580 of vul ons contactformulier in.