Slipcursus nattebaan

De cadeaubon is 1 jaar geldig u ontvangt deze na betaling meteen via de E-mail. U kunt de naam van de ontvanger en een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaubon.

 • Slipcursus cadeaubon van 1 uur

  Slipcursus cadeaubon van 1 uur

  Een cadeaubon voor een slipcursus van 1 uur in Almere. Tegen inwisseling van deze cadeaubon krijgen ze een kennismaking les waarin zowel de theorie als praktijk van een slipcursus aan bod komt.
  Van € 69,00
  € 39,50
 • Slipcursus 2 uur

  Slipcursus 2 uur

  Een cadeaubon voor de actieveling. Een 2 uur durende slipcursus in Almere, Flevoland. Maak kennis met de theorie, je krijgt instructies en 2 praktijkoefeningen maak van jezelf een betere bestuurder!
  Van € 92,00
  € 70,00
 • Slipcursus 3 uur

  Slipcursus 3 uur

  Cadeaubon voor een adrenalinejunk. Je krijgt theorie en 3 praktijkoefeningen met bijbehorende instructies. Dit alles vindt plaats in Almere, wie wil er nou niet zo een slipperige en uitdagende cadeaubon?
  Van € 109,00
  € 92,00
 • Slipcursus cadeaubon van 4 uur

  Slipcursus cadeaubon van 4 uur

  Wie van je vrienden kan wel wat bijleren achter het stuur en geef jij deze cadeaubon voor een 4 uur durende slipcursus? Een leerzame, glibberige en spectaculaire cadeaubon!
  Van € 136,00
  € 108,00
 • Slipcursus volledig incl. lunch

  Slipcursus volledig incl. lunch

  Een lekkere en leerzame cadeaubon. Je krijgt volledige theorie met daarbij 9 praktijkoefeningen met tussendoor een lunch en als je alles goed aflegt ook nog een certificaat!
  Van € 169,00
  € 135,00