Nattebaan & Skidcar

De Skidcar is de meest realistische rijvaardigheidscursus. Zo weet je bij de skidcar nooit van te voren wanneer de auto in de slip gaat. Met de skidcar kunnen we verschillende praktijk situaties nabootsen. Voorwiel slip - Achterwiel Slip en Aqua planing. Ook de vrijwings weerstand tussen band en wegdek kunnen we veranderen. Van zand op het wegdek tot ijzel.

De cadeaubon is 1 jaar geldig u ontvangt deze na betaling meteen via de E-mail. U kunt de naam van de ontvanger en een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeaubon.

 • Slipcursus met skidcar 3 uur

  Slipcursus met skidcar 3 uur

  Cadeaubon voor een gave slipcursus met skidcar in Almere. Gedurende 3 uur krijg je theorie, in totaal 12 oefeningen waaronder met een skidcar en natte ondergrond. Een cadeaubon voor een petrolhead.
  Van € 132,00
  € 118,00
 • Slipcursus met skidcar 4 uur

  Slipcursus met skidcar 4 uur

  Cadeaubon voor een slipcursus van 4 uur met de skidcar om de praktijkoefeningen nog realistischer en leerzamer te maken. Wie in je omgeving verras jij met deze uitdagende en spannende cadeaubon?
  Van € 159,00
  € 128,50
 • Slipcursus met skidcar volledig

  Slipcursus met skidcar volledig

  Een autocontrole als Max Verstappen? Met deze cadeaubon leer je alles wat je moet weten om je auto veilig op de weg te houden in uitdagende en niet alledaagse omstandigheden.
  Van € 255,00
  € 155,00
 • Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Slipcursus actie 3 uur voor 2 personen

  Cadeaubon voor een slipcursus voor 2! Alleen een slipcursus doen is leuk en leerzaam maar met z'n tweeën wordt het nog veel leuker en kan je elkaar ook nog eens helpen
  Van € 236,00
  € 155,00