Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest mannen

Mannen willen actie. En....hun beste vriend (de a.s. bruidegom) nog even extra in het zonnetje zetten.

SweepAway

Misschien ooit gezien op de televisie.Deelnemers vallen van grote hoogte in het water of in de blubber tijdens het trotseren van de verschillende spectaculaire hindernissen.

Veiligheid voor alles de bruiloft moet doorgaan

Bij ons val je niet in het water of in de blubber maar op een zacht kussen. Met ons klimaat moet je daar ook niet aan denken.

Vrijgezellenfeest Specialist

Keuze uit 150 indoor en outdoor activiteiten. Van een slipcursus tot een ritje in een Porsche 911

Vrijgezellenfeest specials: Jackass - A team - Bassie

Vrijgezellenfeest keuze uit 20 arrangementen

Voor een compleet overzicht verwijzen we je naar onze vrijgezellenfeest pagina.

 

 

 

3 uur vermaak inclusief begeleiding

Actief vrijgezellenfeest met acht hindernissen

  • Red Megaballs: Weet jij de overkant te halen? Dan moet je eerst over de wereldberoemde vier grote rode ballen proberen te springen, bekend van een spectaculair tv-programma. Je kunt proberen in een lange sprint de overkant te halen, maar sommigen kiezen er ook voor om bal voor bal te springen. Er zijn echter maar weinig mensen die níet vallen; slaag jij wel?
  • Cliffhanger: Het lijkt op voorhand al beslist: de deelnemer met de sterkste armen heeft de grootste winstkans
  • Punchkiss: Probeer zo snel mogelijk deze genadeloze boksmuur te passeren. Intussen proberen je vrienden of vriendinnen je van deze muur te meppen. Weet jij als snelste de muur te passeren, zonder hier een blauw oog aan over te houden?
  • Sweepout: Timing, balans en inschattingsvermogen zijn het belangrijkste op onze Sweepout. Alle deelnemers staan op een pilaar, terwijl een rondzwiepende bal van zestig kilo hen hier af probeert te slaan. Wie de Sweepout weet te ontwijken en het langste kan blijven staan is de winnaar!
  • Rollingwave: Steek de Rollingwave over via vier rollende vaten, maar pas op dat je niet voor- of achterover valt!
  • Monkeyspin: Draai eerst een aantal rondjes in ons rad tot je goed draaierig bent, en stuur daarna een teamgenoot in een wagentje de finish over. Een pittige, soms misselijkmakende estafetterace!
  • DummyRunner: Voel je een echte Tarzan (of Jane!) op onze DummyRunner. Nadat je de drie rollende vaten hebt getrotseerd, ben je nog één slinger verwijderd van de finish. Maar let op: slingeren in lianen is zo makkelijk nog niet!
  • Go Nuts: Wees behendig en spring door vier rollende donuts heen.
Van € 49,50
€ 49,50

Stel ons een vraag!