Moederdag cadeaubon

Spectaculair Moederdag cadeau. Bosje bloemen? Nou dat kan wel wat spannender. Durf jij je moeder een flinke stap verder te laten gaan? Lees meer »

Moederdag Experience op zondag 14 mei 2017

Lieve mam op zondag 14 mei 2017 vieren wij samen met jou Moederdag. Lekker eten en samen lachen met jou in de hoofdrol van Gooische Vrouwen.

Moederdag om nooit meer te vergeten.

Wij ontvangen jouw moeder op 14 mei met een heerlijk kopje koffie en iets lekkers. Zij weet niet beter of ze gaat deze dag meedoen aan de workshop schilderen.  Onze Martin Morero look a like zanger zingt de moeders toe en dan krijgt hij een telefoontje. De docent van de schilderworkshop is ziek en kan niet komen.

Jouw moeder in de hoofdrol van de nieuwe Gooische Vrouwen film

Martin Morero verteld dat hij eigenlijk een look a like is en dat ze op zoek zijn naar de look a like van Cheryl, Anouk, Willemijn en Claire. Al snel begrijpen de moeders dat ze vandaag auditie gaan doen voor deze rol.

Gooische Moederdag uitje

De moeders worden omgetoverd tot Gooische vrouwen en gaan acteren. Tijdens het acteren gaan ze ook meedoen aan de volgende activiteiten:

  • Vuile was ophang verkiezing
  • Naaldhakken lopen
  • Hockey wedstrijd
  • Handtasje vergooien
  • Freecross trainning

Gooische vrouwen arrangement van 11.00 - 13:30 uur. 
High Tea arrangement om 13:30 uur. 

High Tea arrangement

  • Mini saucijzen broodje - Luxe sandwiches - Mini warm ham / kaas broodje - Mini kip kerrie broodje - Mini muffins - Strawberry Napoleons - Mini eclairs met bavaroise cream - Brownies - Chocola hazelnootpuffs cream - Mini bonbons - Diverse chocolaatjes - 5 soorten thee - jus d`Orange
  • Live entertainment met zanger
  • En je moeder in de hoofdrol tijdens Hole in the Wall, Ik hou van Holland ronde en de Line dancing workshop. Alles onder het motto alles mag niets moet. Kijken is leuk meedoen nog leuker.

De kosten voor dit High Tea arrangement zijn € 16,00 p.p. Reserveer via deze link vol = vol 

Meer informatie

 Wil je meer informatie over de horeca mogelijkheden bezoek dan onze website vvc-partyhouse

Komt 14 mei niet uit bestel dan een cadeaubon--------------------------------------------------------------------------------------------

Als het moederdag is, kan je natuurlijk weer met een bosje bloemen of een lekker luchtje aankomen. En eerlijk is eerlijk iedere moeder waardeert een bosje bloemen met moederdag.
Maar.... je kan de belangrijkste vrouw in je leven natuurlijk ook met iets origineels verrassen. Bijvoorbeeld met een leerzame slipcursus of een ritje in een stoere Hummer. Want juist met Moederdag is het toch extra leuk om een origineel cadeau te geven en zo te laten zien hoe geweldig ze is.

Spannend Moederdagcadeau

Heb je nog geen geschikt moederdagcadeau kunnen vinden? Geen nood! Het VVC-Adventure biedt misschien de uitkomst!
Kijk op onze Moederdag cadeau pagina voor een stoer, leerzaam of spectaculair uitje.