Wijnproeverij en culinaire heerlijkheden van de bbq

Welke wijn bij barbecue?  Wijn die lekker is bij gegrild vlees is niet altijd een (slobber)  barbecuewijn.

Genieten en een beetje werken

Tijdens deze workshop gaat het vooral om de wijnen. Het meeste werk voor de barbecue doet onze chef.

De workshop bestaat uit:

  • Het maken van de dressing voor de salades uiteraard met verse producten
  • Het maken van de bijpassende sausen bij de vis en vlees gerechten
  • Demonstratie van onze chef op de BlackBastard grill
  • De OFYR het nieuwste op BBQ gebied
  • 8 verschillende gerechten van vegetarisch, vis tot vlees op een hoog culinair niveau
  • Proeverij van 8 bijpassende wijnen


All Inclusieve

  • 3 uur durende bbq workshop + dinér
  • Alle wijnen of andere drankjes
  • Uitleg gebruik van een BlackBastard Grill
  • Receptenboekje
  • De bbq gerechten zijn in overleg te bespreken.

Onderdelen

Pulled Pork

Pulled Pork

Spareribs

Spareribs

Steak

Steak

Scampi Garnalen

Scampi Garnalen

Moink Balls

Moink Balls

zalm roken

zalm roken

Kaasfondue

Kaasfondue

Tarte Tatin

Tarte Tatin

Reviews

Paul Nieuwenburg (19-11-2016)

genieten, genieten en nog een genieten. Een aanrader leuker dan een avondje uit eten.

Prijslijst

Groepen vanaf 16 deelnemers

€ 88,00 Incl. BTW
€ 80,00 Excl. BTW
getMeta()->getBookingLink()?> getMeta()->getIndividualBookingLink()?> getMeta()->getCouponLink()?>