Wijnproeverij en culinaire heerlijkheden van de bbq
Welke wijn bij barbecue? Wijn die lekker is bij gegrild vlees is niet altijd een (slobber) barbecuewijn.
Genieten en een beetje werken
Tijdens deze workshop gaat het vooral om de wijnen. Het meeste werk voor de barbecue doet onze chef.
De workshop bestaat uit:
- Het maken van de dressing voor de salades uiteraard met verse producten
- Het maken van de bijpassende sausen bij de vis en vlees gerechten
- Demonstratie van onze chef op de BlackBastard grill
- De OFYR het nieuwste op BBQ gebied
- 8 verschillende gerechten van vegetarisch, vis tot vlees op een hoog culinair niveau
- Proeverij van 8 bijpassende wijnen
All Inclusieve
- 3 uur durende bbq workshop + dinér
- Alle wijnen of andere drankjes
- Uitleg gebruik van een BlackBastard Grill
- Receptenboekje
- De bbq gerechten zijn in overleg te bespreken.
Onderdelen
Pulled Pork
Spareribs
Steak
Scampi Garnalen
Moink Balls
zalm roken
Kaasfondue
Tarte Tatin
Reviews
genieten, genieten en nog een genieten. Een aanrader leuker dan een avondje uit eten.
Prijslijst
Groepen vanaf 16 deelnemers