Zaal Huren Almere

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, een saloon of een trendy loungetent.

Zaalverhuur in Almere

Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagfeestje, bruiloftsfeest of personeelsuitje.

Zaalverhuur met thema

We hebben 4 verschillende thema feest zalen die je kunt huren

 • De grootste feest-zaal is de Party Games zaal. Deze feestzaal is ingericht met meubelen uit de jaren sixties. Deze feestzaal is groot genoeg voor 200 feestgangers.
 • In de feestzaal van de loungetent welke Oosters is ingericht kunnen ruim 100 feestgangers terecht. De loungetent heeft een eigen buitenbar.
 • De feestzaal in de saloon is in western sfeer ingericht. Groot genoeg voor 60 feestgangers.
 • Ook ons restaurant gedeelte is om te toveren in een ruime feestzaal.

Zaalverhuur inclusief bediening

Vanaf € 19,50 p.p. kunt u al een zaal huren incl. bediening. Alle drankjes zijn dan inbegrepen. Deze feestavond kunt u ook uitbreiden met een dinér of koud/warm buffet. Voor de duidelijkheid u betaald dan geen zaalhuur.

Tarieven zaalverhuur zonder bediening

Wil je een zaal huren en zelf zorgen voor de hapjes en drankjes bekijk dan onze tarieven

Feest zaalverhuur in Almere

Ook is het mogelijk een feest zaal bij ons te huren. U zorgt dan zelf voor de drankjes en hapjes. Dit wordt vaak gedaan wanneer de gastvrouw graag zelf het eten wil verzorgen. Voor meer informatie over de feest zaalverhuur verwijzen wij u naar onze zaalverhuur website.

Thema Feest zaalverhuur

Wij kunnen verschillende thema feesten aanbieden in onze feestzaal zoals:

Zaalverhuur inclusieve

Lichtshow en geluidsinstallatie met muziek computer. 2 miljoen titels een ruime keuze uit meer dan 60 jaar muziekgeschiedenis.

Zaal verhuur voorwaarden.

Borgsom van € 1000,00 - Loungetent, buitenbar en terrein moet schoon opgeleverd worden - Er mag niet gerookt worden in de loungetent en buitenbar - Er mag niet in de muren gespijkerd worden - Wanneer het feest is afgelopen moeten de gasten binnen 30 minuten het terrein verlaten. Glazen die stuk zijn gegaan worden in rekening gebracht.

Extra mogelijkheden bij Zaal Verhuur

Wanneer u niet wilt gaan slepen met drank kunt u deze ook bij ons inkopen. U rekent alleen af wat u gebruikt heeft dus u blijft niet zitten met een onnodige voorraad

 • Frisdrank € 1,50 per fles (1 liter)
 • Wijn € 6,00 per fles
 • Bier € 87,50 per 20 liter incl. gebruik van Tap
 • Openhaardhout voor de buiten kachels bij de lounge tent per net € 6,00
 • Barbecue huren (zonder houtskool) € 75,00 incl. schoonmaak.

Wij bieden zaal verhuur aan voor het vieren van een verjaardagsfeest of bruiloftsfeest .

Zaal huur met of zonder bediening mogelijk.

Wij bieden 2 mogelijkheden voor zaal verhuur:

 • U betaalt geen zaalhuur en wij verzorgen de drankjes en eventuele hapjes
 • U huurt een zaal en u zorgt zelf voor de drank en het eten:

Zaal verhuur voor vergaderen

Wij beschikken over meerdere zalen die ingericht zijn voor het houden van een vergadering of presentatatie. De zaalhuur is inclusief gebruik beamer en flipover.

Zaal verhuur tarieven in Almere

De RedRoom zaal huur € 400,00

Geschikt voor 15 tot 40 personen. Geluidsinstallatie en beamer aanwezig. Geen mogelijkheden om te koken. Kleine dansvloer

GrandCafe zaalverhuur € 500,00

Geschikt voor 35 tot 65 personen. Bruin cafe met bar. professionele geluidsinstallatie dansvloer aanwezig.

PartyHouse zaal verhuur € 600,00

Geschikt voor 60 tot 120 personen. Sixties style ingericht. Gerechten kunnen koel en warm gehouden worden d.m.v. onze buffetten. Leuke lichtshow, diverse tv schermen voor tussen door spelletjes te doen zoals. Ik hou van Holland, Jongens tegen de Meisjes en Karaoke. Goede geluidsinstallatie. Grote dansvloer

LoungeTent met buiten bar € 650,00

Geschikt voor 45 tot 150 personen. De buitenbar grenst aan de loungetent dus het weer hoeft geen spelbreker te zijn. De tent is te huur vanaf 1 april tot 30 oktober. Dit gedeelte huur je af met. Buitenbar, Outdoor buitenkeuken, professionele geluid en licht installatie, Terras, Kachels (voor de houtkachels buiten kan je haardhout bij ons kopen of zelf meenemen. Grote dansvloer aanwezig.