Mini motor rijden

3 reviews 10 10
Schrijf zelf een review

Het rijden op een mini motor is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het dan ook altijd erg leuk om op een mini motor te rijden. We kunnen wel stellen dat de minimotor staat voor humor en handigheid. Want rijden op zo`n Yamaha PW 80 vraagt om behendige manoeuvres, maar is tegelijkertijd een hilarisch gezicht. Het is net alsof je met al je collega’s of vrienden weer kleuter bent en voor het eerst op een driewieler gaat zitten.

Uitdaging voor iedereen

Alhoewel het een heel grappig gezicht is om iemand op een mini motor te zien zitten, wordt het snel serieus als je gas geeft. Het is namelijk dan wel een mini motor, maar hij heeft nog steeds heel erg veel power en trekt heel snel op. Waar het eerst nog makkelijk leek om de mini motor te besturen blijkt het toch een stuk lastiger op een parcours vol hindernissen en op een motor met maar twee wielen.

Non-stop proef met minimotor

Nadat je de mini motor een beetje onder controle hebt kunnen krijgen wordt het tijd om het parcours op te gaan. In het parcours zijn verschillende obstakels aanwezig, welke allemaal bedwongen moeten worden. Lukt het jou om met de mini motor alle obstakels te nemen zonder de grond aan te raken? Het is uiteraard de bedoeling om zo min mogelijk de grond te raken en zodoende zo weinig mogelijk strafpunten binnen te halen!

Reviews

Donny van Meerten (06-02-2016)

We hebben met een groep vrienden dit uitje gedaan. De competitie barste volledig los bij dit onderdeel. Dus zijn we nu aangetast met het motorrijden virus.

Kees Schoen (10-10-2015)

Nu bestaat mijn vrienden groepje uit allemaal stevige kerels dus een beetje leniger mogen we wel worden. Iedereen vondt het een geslaagd uitje waarvoor mijn dank.

Job Pool (13-08-2013)

Heel leuk, diverse activiteiten en zeer enthousiaste begeleiding.

Alle arrangementen met Mini motor rijden:

Groepsuitjes

Vrijgezellenfeest

Solo uitjes

Vrijgezellenfeest

Solo uitjes

Personeelsuitje

Vrijgezellenfeest

Workshops

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Solo uitjes

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje