Vrijgezellenfeest Rotterdam

Vanaf 1 September 2017 hebben wij ook een locatie in de omgeving van Rotterdam. Dit terrein van ruim 4 hectaren is bij uitstek geschikt voor een slipcursus, terreinrijden en het quadrijden.

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Wil je een stoer vrijgezellenfeest voor mannen organiseren dan hebben wij een aantal leuke ideeén. Op 30 kilometer van Rotterdam beschikken wij over 4 hectare offroad terrein en een slipbaan.

Vrijgezellenfeest voor mannen?

Ook een groep vrouwen kan deelnemen aan dit 2,5 uur durende vrijgezellenfeest. Bij dit uitje gaat het om competitie en grenzen verleggen. In totaal doen jullie 5 verschillende activiteiten.

Vrijgezellenfeest met competitie

De 5 verschillende activiteiten tijdens dit vrijgezellenfeest zijn:

  • Slipcursus: Een zeer korte uitleg met handige tips daarna gaan jullie de baan op. Door middel van pionnen hebben we een oefening uitgezet. Lukt het jullie om de slippartij te corrigeren?
  • Terreinrijden: Diepe sporen, heuvels en hindernissen met de juiste techniek sturen jullie de 4x4 aangedreven Jeep door het onbegaanbare terrein.
  • Quadrijden: Een parcours met een mix van een snelheid parcours en een behedigheids parcours vol met obstakels. En de winnaar is?
  • Sumoworstelen: Handen op de rug, de sumo groet en dan vol op de aanval
  • Kruisboogschieten: Kruisboog schieten is een spannende belevenis. leer de techniek te beheersen en schiet de pijlen in de roos.

 

Onderdelen

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst

Prijslijst

€ 0,00 Incl. BTW
€ 0,00 Excl. BTW