Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest opdrachten

Je hebt bijna alles al bedacht voor het vrijgezellenfeest van je vriend, maar je hebt toch het gevoel dat er nog ‘iets’ bij moet. Een grappige vrijgezellenfeest opdracht natuurlijk! Wij hebben 10 leuke vrijgezellenfeest opdrachten verzameld voor zowel een mannen vrijgezellenfeest of vrouwen vrijgezellenfeest. Van onschuldige spelletjes die jullie moeten doen tot gênante opdrachten tijdens het vrijgezellenfeest. Laat je verrassen door ons unieke assortiment opdrachten vrijgezellenfeest man en vrouw.

De vrijgezel als superheld met 5 opdrachten vrijgezellenfeest man

Is de aanstaande bruidegom nogal een opschepper? Laat het hem maar bewijzen! Het vrijgezellenfeest voor echte supermannen is uiteraard pas compleet met een paar stoere en hilarische opdrachten. Onze top 5 mannelijke opdrachten voor vrijgezellenfeest:


Opdracht 1: Paintballen

De vrijgezel wordt in een Superman-pak gehesen en vervolgens gaan jullie het veld in. De adrenaline stroomt door je aderen, het masker gaat op en schieten maar! Kan de superheld jullie allemaal aan?

Opdracht 2: Quad rijden

Scheur door de modder en probeer de snelste tijd neer te zetten met de quad. De vrijgezel mag als laatste nog een rondje. Niet op de quad maar erachter. Neem je fotocamera mee!

Opdracht 3: Escape Room

Hopelijk maakt de superheld zijn status waar tijdens de escape room. Jullie krijgen een uur de tijd om te ontsnappen voor het te laat is…

Opdracht 4: Tankrijden

Met het rijden op de tank kun je pas echt laten zien wie de superheld is! De rupsvoertuigen zijn een combinatie van een quad en Segway en daarom een hele belevenis.

Opdracht 5: Bungee jumpen

Maak de vrijgezel bang met de bungee-opdracht. Hij wordt geblinddoekt voorzien van tuigage en moet dan gaan staan voor de sprong van zijn leven. Durft hij?

 

Uiteraard hebben we nog veel meer leuke opdrachten voor de vrijgezel. Kijk hier voor alle vrijgezellenfeest voor mannen en geniet van de geheel verzorgde arrangementen. Wil je een combinatie van activiteiten of het vrijgezellenfeest zelf samenstellen of heb je een leuk idee voor het vrijgezellenfeest? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee. Vul het contactformulier in of bel ons via 036 - 53 235 80.

Gênante opdrachten vrijgezellenfeest voor vrouwen

Het vrijgezellenfeest voor ondeugende vrouwen is natuurlijk pas compleet met een paar gênante opdrachten. Onze top 5 gênante opdrachten vrijgezellenfeest:Opdracht 1: Paaldansworkshop

Verras de aanstaande bruid met een sexy pakje en leer sensueel dansen met de paaldansworkshop.

Opdracht 2: Erotische bonbons maken

Tijdens deze workshop leren jullie het maken van erotische chocolade bonbons. Voor welke vulling kies jij?

Opdracht 3: Pimp een Piemel

De vrijgezel krijgt zeker zin in de huwelijksnacht met deze hilarische en ondeugende workshop. Wie heeft de meest bijzondere piemel gepimpt?

Opdracht 4: Ondeugende karaoke en lipdub

Jullie krijgen allereerst hilarische, sexy of stoere kleding aan en vervolgens leren jullie met ons karaokeset het liedje goed te playbacken. Vervolgens gaan we een echte videoclip opnemen!

Opdracht 5: Sexy Superheldin

Is jouw vriendin een echte Catwoman? Laat haar de sexy catsuit aantrekken en ga samen met haar abseilen van 10 meter hoge klimmuur. Wie van jullie is de sexy superheldin?

Vind je een van de vrijgezellen opdrachten geschikt voor de aanstaande bruid of willen jullie ze allemaal doen? Dan is het vrijgezellenfeest 50 tinten grijs echt wat voor jullie!

Opdrachten vrijgezellenfeest man - toffe afsluiter

De a.s. bruidegom staat altijd in de belangstelling tijdens zijn vrijgezellenfeest, vaak staat hij voor aap. Wanneer de vrijgezel niet verlegen is krijgt hij al snel een gek pak aan, maar het kan ook anders. Bekijk ons aanbod opdrachten vrijgezellenfeest mannen en laat je inspireren.

Je kan de dag bij ons ook afsluiten met een extra toffe opdracht voor de vrijgezel. Hij of zij mag aan het einde van de dag iets speciaals doen. Bijvoorbeeld een rit in een Porsche 911 of Carver.

 

Grappige opdrachten vrijgezellenfeest

Het is natuurlijk ook leuk om zelf een paar opdrachten voor een vrijgezellenfeest te verzinnen. Bedenk een aantal opdrachten voor elkaar die een ander vervolgens moet uitvoeren of beantwoorden. Op zoek naar inspiratie voor grappige opdrachten? Wat dacht je van een wedstrijd touwtrekken in rolstoelen of een uitdagende race op scootmobiels?

Vrijgezellenfeest op maat

Bij VVC-Adventure helpen we je graag bij het organiseren van het ultieme vrijgezellenfeest. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel ons 036 - 53 235 80. Bij VVC ben jij de held!