Vriendinnendag organiseren

Een originele vriendinnendag organiseren wordt heel gemakkelijk met de uitdagende arrangementen en activiteiten van VVC-Adventure. In ons ruime assortiment met tientallen arrangementen vind je al uitjes vanaf € 19,50 (excl. btw) per persoon. Door rekening te houden met verschillende budgetten en groepsgroottes kunnen wij jou altijd helpen met de organisatie van de perfecte vriendinnendag.

Top 3 vriendinnendag uitjes

 • 1

  Escape Room Diner
  Ontsnap binnen 1 uur uit een afgesloten kamer. Alleen door raadsels op te lossen vinden jullie de uitgang...

 • 2

  Indoor Sterrenslag
  Neem het tegen je vriendinnen op in diverse hilarische activiteiten. Sabotage en valsspelen met maar één doel: winnen!

 • 3

  Expeditie Robinson
  Ontdek wie van jullie vriendinnen een echte Robinson is. Bouw een kamp, raak doelen met een handboog en versla je vriendinnen op de evenwichtsbalk!

Organiseer de perfecte vriendinnendag Lees meer over onze vriendinnendag uitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

De populairste activiteiten voor jullie vriendinnendag

VVC-Adventure biedt vriendinnengroepen de kans om de perfecte vriendinnendag te organiseren. Veel van onze arrangementen kunnen jullie helemaal zelf samenstellen. Zo hoeven jullie geen activiteiten te doen die jullie niet leuk vinden. De meest gekozen vriendinnendag uitjes zijn:

Escape Room Diner

Als je een spannende vriendinnendag wilt organiseren, dan is Escape Room Diner een zeer geschikt uitje. Jij en je vriendinnen worden opgesloten in een kamer. Om hieruit te ontsnappen moeten jullie samenwerken en raadsels oplossen. VVC-Adventure biedt voor grotere groepen vriendinnen ook de XXL Escape Room aan. Hierbij hoeven jullie niet uit een kamer te ontsnappen, maar proberen jullie moeilijke opdrachten uit te voeren tussen de gangen van een heerlijk diner door. Meer weten over deze activiteit? Op de pagina Escape Room Diner vind je meer informatie.

Indoor Sterrenslag

Wil je met je vriendinnen een hilarische en sportieve dag beleven? Bij Indoor Sterrenslag ga je de strijd aan met je vriendinnen tijdens diverse binnenactiviteiten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor sumoworstelen, rolstoeltouwtrekken, een bakfietsrace of het spel Minute To Win It. Bij Indoor Sterrenslag wordt er veel valsgespeeld en gesaboteerd. Er is namelijk maar één doel: winnen! Meer informatie vind je op de pagina van Indoor Sterrenslag.

Expeditie Robinson

Zijn jullie fan van het tv-programma Expeditie Robinson en hebben jullie altijd al eens mee willen doen? Bij VVC-Adventure strijden jullie tijdens diverse bekende spellen in teamverband tegen elkaar om de titel VVC-Robinson. Bouw een kamp, laat het kampvuur branden, maak een teamvlag, test jullie evenwicht, schiet met een handboog en bouw een vlot om uiteindelijk met de felbegeerde winst naar huis te gaan. Op de pagina Expeditie Robinson lees je alles over dit spannende uitje.

Stel jullie ideale vriendinnendag samen

VVC-Adventure geeft jullie de kans om de perfecte vriendinnendag te organiseren. Jullie hebben namelijk de keuze uit meer dan 200 verschillende groepsactiviteiten, waarmee je zelf invulling kunt geven aan de vriendinnendag. Kies bijvoorbeeld uit:

Breid de vriendinnendag uit met catering

Bij VVC-Adventure is het mogelijk om jullie vriendinnendag uit te breiden met een borrel, lunch of diner. Met onze cateringopties kun je tijdens én na jullie dagje uit heerlijk genieten van bijvoorbeeld een high tea, een barbecue of een koud en warm buffet. Op de pagina Horeca lees je alles over onze horecamogelijkheden.

De ideale vriendinnendag organiseren

Als de organisator van een vriendinnendag heb jij een zware taak. Hoe groter de groep vriendinnen, hoe moeilijker het wordt om iedereen tevreden te stellen. Om jullie dag tóch te laten slagen, heb je bij VVC-Adventure de mogelijkheid om zelf jullie activiteiten te kiezen en te verdelen over de verschillende dagdelen. Vul de dag aan met een borrel, lunch of diner en geniet met je vriendinnen van een onvergetelijke dag!

Vriendinnendagen zijn op elke dag van de week mogelijk tussen 8.00 en 0.00 uur.

Thema’s vriendinnendag

Een themafeest als afsluiter van jullie vriendinnendag

Met een themafeest eindig je jullie vriendinnendag op een feestelijke manier. Bij VVC-Adventure kun je jullie dag knallend afsluiten met diverse themafeesten, zoals ‘Ik hou van Holland’, ‘Flink Fout!’ en ‘Party Games Night’. De themafeesten houden wij in ons Partyhouse in Almere en zijn al te boeken vanaf € 60,- per vriendin. Wil je meer weten over de themafeesten om de perfecte vriendinnendag te organiseren? Kijk voor alle informatie op de pagina Themafeest in Almere en laat je inspireren!

Ervaringen met onze vriendinnendag uitjes

 • Marleen over Escape Room Diner

  In mei hebben wij een vriendinnendag gehouden bij VVC-Adventure. Met tien meiden in een kamer opgesloten zitten was ontzettend spannend, maar wel erg leuk! Het foute feest dat we daarna hielden was de perfecte afsluiter van ons jaarlijkse vriendinnenuitje!

 • Laurien over Indoor Sterrenslag

  Indoor Sterrenslag was ontzettend hilarisch, wat hebben wij om elkaar gelachen. Een beetje valsspelen bij de spellen zorgde voor een gezonde competitie, die we gelukkig naderhand weggelachen hebben met een lekkere borrel. Het was echt een topdag!

 • Juliëtte over Expeditie Robinson

  Mijn vriendinnen zijn allemaal fan van het tv-programma Expeditie Robinson. Als het even kan, zitten we elke aflevering met z’n allen voor de buis. Daarom was het echt superleuk om zelf de proeven te doen die je altijd op tv ziet, zoals het maken van een kampvuur. Hele leuke dag gehad!

Heb je een vriendinnendag georganiseerd en wil je ons graag laten weten wat je ervan vond? Hier kun je een recensie achterlaten over jullie uitje bij VVC-Adventure.

Neem contact op met VVC-Adventure

Heb je vragen over onze activiteiten voor jullie vriendinnendag? Onze medewerkers helpen je graag. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 036 532 3580 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VVC-Adventure
Bolderweg 42
1332 AW Almere
Tel. 036 532 3580

De openingstijden van ons kantoor zijn:

Maandag 08.30 tot 17.30 uur
Dinsdag 08.30 tot 17.30 uur
Woensdag 08.30 tot 17.30 uur
Donderdag 08.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.30 uur
Zondag Gesloten