Vriendendag organiseren

1266 reviews 9,1 / 10

Bij VVC-Adventure kun je eenvoudig een originele en spannende vriendendag organiseren. Je hebt de keuze uit tientallen arrangementen met verschillende thema’s, al vanaf € 19,50 per persoon. In het ruime assortiment uitjes vind je altijd de juiste activiteit die past bij je budget en de grootte van je vriendengroep. Het is bij VVC-Adventure ook mogelijk om diverse uitjes op één dag te plannen: zo organiseer je eenvoudig de perfecte vriendendag!

Top 3 vriendendag uitjes

 • 1

  Escape Room Diner
  Los raadsels op en ontsnap uit de afgesloten kamer. Lukt het jullie om de uitgang te vinden? Aansluitend een heerlijk diner voor al je vrienden.

 • 2

  Sweep Away
  Organiseer een sportieve en spectaculaire vriendendag met Sweep Away. Wie overwint de 9 uitdagende hindernisbanen? Bekend van tv!

 • 3

  Wie is de Mol
  Wie van je vrienden is de saboteur? In dit bekende tv-spel strijden jij en je vrienden tegen elkaar én moeten jullie de Mol ontmaskeren!

Organiseer je ideale vriendendag Lees meer over onze vriendendag uitjes

De populairste vriendendagen

Door het grote aantal activiteiten en de mogelijkheid om jullie vriendendag helemaal zelf samen te stellen, organiseren veel vriendengroepen hun vriendendag bij VVC-Adventure. De populairste vriendendagen zijn:

Escape Room Diner

Escape Room Diner is de perfecte activiteit voor een spannende vriendendag. Jullie worden opgesloten in een kamer en moeten hieruit ontsnappen. Door samen raadsels op te lossen vinden jullie een weg naar de uitgang. Voor grote groepen vrienden hebben wij een speciale XXL Escape Room; tussen de gangen van het diner door dienen jullie hierbij ingewikkelde opdrachten tot een goed einde te brengen. Meer informatie over deze vriendendag vind je op de pagina Escape Room Diner.

Sweep Away

Hét spel voor de sportieve vriendengroep: Sweep Away. Test jullie uithoudingsvermogen en behendigheid op de negen uitdagende hindernisbanen van VVC-Adventure. Het vriendenuitje duurt drie uur en laat jullie uitgeput over de finishlijn rollen. Vergeet niet om een videocamera of fototoestel mee te nemen; jullie willen natuurlijk ook nog lang ná de vriendendag kunnen lachen om jullie capriolen! Op de pagina Sweep Away vind je alle informatie over dit spectaculaire uitje.

Wie is de Mol

Met het van tv bekende spel Wie is de Mol organiseer jij een vriendenuitje waar nog lang over nagepraat zal worden! In diverse spannende en uitdagende spellen moeten jullie de Mol ontmaskeren. Dit doe je door goed op te letten tijdens de spellen: wie is de boel aan het saboteren en wie doet net alsof? Meer informatie over de opdrachten vind je op de pagina Wie is de Mol.

Jullie ideale vriendendag samenstellen

Bij VVC-Adventure kun je helemaal zelf jullie vriendendag organiseren. Door te kiezen uit meer dan 200 activiteiten, stel jij de perfecte dag voor jou en je vrienden samen.

De activiteiten en arrangementen van VVC-Adventure kun je uitbreiden met diverse cateringopties. Kies bijvoorbeeld voor een borrel, lunch of heerlijk diner. Geniet met je vrienden van een uitgebreide barbecue, een koud en warm buffet of maak gebruik van onze heerlijke plateservice. Organiseer een sportieve vriendendag en sluit deze op gepaste wijze af met de horecamogelijkheden van VVC-Adventure. Bekijk alle mogelijkheden op de pagina Horeca.

De perfecte vriendendag organiseren

Een vriendendag organiseren is niet gemakkelijk; je moet namelijk rekening houden met de wensen en smaken van verschillende personen. Hoe groter de groep, hoe lastiger het te organiseren valt. Daarom heeft VVC het jou wat gemakkelijker gemaakt. Onze activiteiten zijn in te delen in verschillende thema’s, die je bijvoorbeeld in de ochtend of in de middag kunt laten plaatsvinden. Kies een aanvullende borrel, lunch of diner, en je hebt voor iedereen het perfecte vriendenuitje georganiseerd!

Vriendendagen zijn op elke dag van de week mogelijk tussen 8.00 en 0.00 uur.

Thema’s vriendendag

Jullie vriendendag afsluiten met een themafeest

Heb je je vriendendag op poten gezet, maar mis je nog een leuk einde? Boek dan een themafeest om jullie dag knallend af te sluiten! Geniet van de themafeesten ‘Ik hou van Holland’, ‘Flink Fout!’ of ‘Party Games Night’ en ga nog één keer los met je vrienden. De themafeesten zijn in ons Partyhouse in Almere en boek je al vanaf € 60,- per vriend. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk voor alle informatie over de diverse themafeesten op de pagina Themafeest in Almere.

Ervaringen met onze vriendendag uitjes

Vele vriendengroepen gingen jullie al voor en organiseerden hun vriendendag bij VVC-Adventure. Hier lees je een aantal ervaringen met onze vriendendag uitjes:

 • Yuri over Sweep Away

  Binnen mijn vriendengroep wordt er veel opgeschept over wie het sportiefst is. Met Sweep Away van VVC hebben we alle misverstanden uit de wereld geholpen. De hindernissen zijn supermoeilijk, maar we hebben zelden zo hard gelachen om elkaar. Hele geslaagde dag gehad!

 • Reinier over Escape Room Diner

  Ik had al veel goede verhalen gehoord over de Escape Room, en heb daarom met mijn vrienden een Escape Room Diner geboekt bij VVC. Het spel was lekker pittig, we wisten dan ook maar net op tijd te ontsnappen. Ook de barbecue na het spel was perfect geregeld. Topdag gehad!

 • Lisanne over Wie is de Mol

  Mijn vrienden zijn groot fan van het tv-programma Wie is de Mol. We zitten dan ook steevast elk seizoen met een grote groep voor de buis. De strijd om het ontmaskeren van de Mol konden we bij VVC perfect naspelen. De spellen waren echt geweldig, we hebben ontzettend veel gelachen!

Heb jij een vriendendag georganiseerd en wil je ons laten weten hoe jullie het hebben ervaren? Je kunt hier een recensie achterlaten over jullie uitje bij VVC-Adventure.

Neem contact op met VVC-Adventure

Heb je hulp nodig bij het organiseren van jullie vriendendag? Onze medewerkers helpen je graag! Je kunt ons bellen op telefoonnummer 036 532 3580 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VVC-Adventure
Bolderweg 42
1332 AW Almere
Tel. 036 532 3580

De openingstijden van ons kantoor zijn:

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten