Kartbaan Almere

6 juni 2020 24 minuten van lemans

Karten in Nederland Top 10 Kartbanen

Mini Monaco Experience op 4 / 5 / 6  / 7 juni 2020 in Almere. Helaas dit jaar is volgeboekt

Wil je op de hoogte gehouden van het volgende event meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Spoedcursus Autorijles, autorijbewijs halen, Motorrijles Ook autorijles Almere verzorgt door autorijschool Veilig op Weg BV

Dit jaren organiseren wij weer 2 verschillende Kart arrangementen, Wees er snel bij want we hebben beperkt plaats.

24 minuten van Lemans

Een heuse wedstrijd samen met iemand anders deel je gedurende 24 minuten de kart. Met je maatje neem je het op tegen de andere duo's. Kom je alleen dan delen wij een andere rijder bij je in.

Klik hier voor meer info 

Mini Monaco Experience

2 x Race plezier op het Mini Monaco parcours van VVC-Adventure. 1 x per jaar organiseren we een Kart Experience Event dus wees er snel bij.

Klik hier voor meer info

 

Indoor of outdoor karten op de top 10 kartbaan in Nederland.

Heeft u het in u om het nieuwe racewonder van Nederland te worden, of heeft u gewoon zin om lekker te karten over 1 van de mooiste banen van Nederland dan is dit uitje echt iets voor u. Daag uw vrienden uit en kom erachter wie het snelst, slimst en tactisch is in de kart en kom er voor eens en voor altijd achter wie het snelste is van uw vriendengroep. Karten is een toegankelijke autosport. De kartbaan staat altijd open voor iedereen, ook voor jongeren en mensen zonder rijbewijs en er zijn geen diploma's nodig om een keer te rijden. Het is de zuiverste variant van de autosport. Er waren plannen om een nieuwe kartbaan aan te leggen in Almere helaas is dat nog niet van de grond gekomen dus bij deze de top 10 kartbanen van Nederland! Nieuw 1 keer per jaar wordt het autocircuit van VVC Adventure in Almere omgetoverd tot een kartbaan. Dus wil je karten in Almere wees er dan snel bij.

Alles in Echt

Karten in Echt

All in Echt Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met een paintballterrein en diverse themaruimten. Nieuw! 3 topactiviteiten: Prison Island, Glow in the Dark minigolf en een Virtual Reality Room. Prison Island, een Zweeds concept, combineert het beste van de escape room en Fort Boyard. Karten in combinatie met  een unieke, interactieve groepsactiviteit voor jong en oud.

Kartbaan Nieuw Zevenbergen

Langste outdoor kartbaan van 1600 meter met 16 bochten

Bij Circuitpark Berghem kunt u genieten van de langste outdoor kartbaan van Nederland met een lengte van maar liefst 1300 meter met 16 bochten! U kunt bij Komb kart zelf kiezen uit verschillende parcours verschillend van 375 meter tot 1300 meter. Dit kartcentrum is geschikt voor al uw personeels/bedrijfsfeesten maar ook voor uw kinder- of vrijgezellenfeest. U kunt bij dit circuit karten met uw eigen kart of u huurt een kart..

Karten In Dordrecht

Karten op de meest veilige kartbaan van Nederland

Bij indoor kartbaan Go-Kart-In kunt u naast het karten nog zoveel meer dingen doen waaronder: Lasergamen, Segway tour en Bowlen maar ook heerlijk dineren na afloop van uw activiteit. Go-Kart-In is een van de meest diverse kartbanen van Nederland! Deze indoor kartbaan is een van de meest spectaculaire, sensationele en meest veilige kartbaan van Nederland hier kunt u lekker racen met een veilig gevoel. Bij Go-Kart-In kunt u ook terecht voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, kinderfeest of voor zomaar een avondje uit.

Karten in Harderwijk

Karten vanaf 8 jaar

Bij Kartcentrum Harders Plaza kunt u genieten van een geweldige indoor kartbaan die mooi in het midden van Nederland gevestigd is. Bij Harders Plaza kan u kiezen tussen verschillende arrangementen van Le Mans tot Grand Prix Super of gewoon 12 minuten lekker karten. Harders Plaza beschikt over een baan van 400 meter waar je met 50 km/u overheen kan scheuren. Harders Plaza beschikt ook over kinderkarts vanaf 8 jaar en op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 14:00 kunt u samen met/tegen uw kind racen zonder last te hebben van andere jongeren.

Karten bij de Voltage

Een van de snelste indoor kartbaan

De Voltage in Tilburg is een van het meest complete indoor kartbaan van Nederland met in totaal 50 verschillende activiteiten waaronder: Karten, Lasergame, Paintball, Bowlen en Escape Rooms. De Voltage beschikt over een van de snelste indoor kartbaan van Nederland met een gemiddelde snelheid van 53 km/u. U kunt na het indoor karten ook nog genoeg andere leuke activiteiten doen en als afsluiter van de dag kan u er ook nog heerlijk dineren. De Voltage bezorgt u en uw familie, vriendengroep of collega’s een geweldige dag!

Karten in Utrecht

Langste indoor kartbaan van 950 meter


Kartbaan in Utrecht

Indoor kartbaan Kartfabrique in Utrecht is een van de langste indoor kartbaan van Nederland met een lengte van 950 meter kunt u dus volop genieten van het karten. Deze kartbaan ligt in het midden van Nederland en is dus voor iedereen bereikbaar. Karten bij Kartfabrique is uiterst geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, groepsuitjes of kinderfeestjes. Naast het karten kunt u ook nog gebruiken maken van de lasergame, Prison Island spelen op een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest of lekker een hapje komen eten in het restaurant.

ANAC Indoor Kartbaan Nijmegen

Indoor kartbaan met tunnel

ANAC Indoor kartbaan is een van de snelste Indoor kartbaan van Nederland met een gemiddelde snelheid van maar liefst 55 km/u met een circuit wat bijna volledig vol gas is. ANAC is geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen om het limiet op te zoeken en lekker vol gas te racen. Naast het karten kunt u ook nog paintballen en als afsluiter plaats nemen in het restaurant voor een heerlijk buffet.

Kartbaan Lelystad

Enig kartcentrum dat beschikt over een eigen kartschool

Bij  kartbaan Lelystad kunt u optimaal genieten van het karten in de buitenlucht met een lengte van 750 meter. Bij kartcentrum Lelystad kunt u perfect terecht voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of groepsuitje u kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Ook voor uw kinderfeestje kunt u bij kartcentrum Lelystad terecht kinderen kunnen hier al karten vanaf 4 jaar (op afspraak). Kartcentrum Lelystad beschikt als een van de weinige over een eigen kartschool waar ze u leren om een goede coureur te worden.

Kartbaan Pottendijk 

Naast karten kunt u hier ook Minibikes berijden

Kartcircuit Pottendijk is de op een na langste outdoor kartbaan van Nederland. Met een enorm lang recht stuk waar hoge snelheden gehaald kunnen worden. Bij Pottendijk kunt u uitsluitend karten dus zal u alleen maar mensen tegenkomen met dezelfde interesse als u namelijk: Karten. U kunt bij Pottendijk kiezen uit verschillende arrangementen van basis kart t/m hobbywedstrijden. Ook is kartbaan Pottendijk geschikt voor al uw kinderfeestjes zodat ook uw kinderen kunnen genieten van de ultieme kart ervaring.

Kartbaan Eindhoven

Uiterst goed circuit om de fijne kneepjes van het kart racen te leren

Kartcircuit de Landsard is een van de langste outdoor kartbaan van Nederland. Bij kartbaan de Landsard kunt u uitsluitend karten wel kunt u een arrangement nemen dan kunt nu naast het karten ook genieten van een heerlijk buffet. Kartcircuit de Landsard is uitstekend geschikt voor vrijgezellenfeesten eerst samen uitmaken wie de snelste van het circuit is en aansluiten met z’n alleen lekker een hapje eten. Bij de Landsard kunt u karts huren maar u kunt ook uw eigen kart gebruiken.

Karten in Eefde

Prachtige outdoor kartbaan gelegen tussen de bossen

Kartbaan Eefde is een prachtige outdoor kartbaan gelegen tussen de bossen. Naast karten kunt u hier ook survivallen of lekker klimmen en klauteren in het klimbos. U kunt van deze activiteiten gebruik maken maar er is ook de mogelijkheid om een arrangement te nemen dat u na de activiteit nog lekker kan blijven om van een heerlijk barbecue te genieten. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor jong en oud. De moeilijkheid en intensiviteit wordt afgestemd op de ervaring en behendigheid van de deelnemers dus voor iedereen genoeg uitdagen op zijn eigen niveau.

Kartbaan Amsterdam

De eerste indoor kartbaan in Amsterdam was van Bleekemolen Race Planet.

Kartbaan Rotterdam

Wil je gaan karten in de omgeving van Rotterdam? Karten op één van de snelste banen van de regio? 500 meter raceplezier met veel bochten! Gamecity in Zoetermeer is the place to be voor een dagje uit of voor jouw ultieme feest!

Karten in Den-Haag

Elektrisch karten Racen met elektrische karts op onze spectaculaire kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins!  Ook de kinderen gebruiken dezelfde elektrische karts alleen is de snelheid teruggeschroefd. Zo kunnen de kinderen ook veilig karten.