van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie

Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Teamuitje Amsterdam

1306 reviews 9,1 / 10

Een bijzonder teamuitje in Amsterdam: keuze uit tientallen uitjes

Je wilt met je team eens een keer iets anders doen? Er een leuke teamuitje van maken waarbij je de leden van je team een keer op een geheel andere manier leert kennen? Neem dan vandaag nog contact op met VVC Adventure. Bij ons bedrijf vind je namelijk een zeer ruim aanbod aan spannende, originele en onvergetelijke teamuitjes. Sterker nog, wij zijn de grootste aanbieder van teamuitjes in Nederland! Een teamuitje in Amsterdam organiseren? Dat kan natuurlijk ook! We hebben meerdere teamuitjes waarbij jij en je team een hele bijzondere dag in Amsterdam mee gaan maken. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Je collega is vermoord

Je collega is vermoord

Een op maat geschreven moorddiner. Inclusief diner en onbeperkte drankjes. De rollen, de bedrijfsnaam maar ook de producten van jullie bedrijf gebruiken we in het script. Wie heeft de bedenkster van dit nieuwe geheime product vermoord. Een collega of toch iemand van de concurrentie.
(€ 63,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Moorddiner spel in Amsterdam

Moorddiner spel in Amsterdam

Een teamuitje in het oudste restaurant van Amsterdam. Geniet van een 3 gangen menu en speel een moordiner spel naar keuze.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Een moordspel als teamuitje is leuk om te doen. In een Café in Amsterdam is het altijd feest. Er wordt van alles georganiseerd. Kaarten en darten het kan er allemaal. De drank vloeit rijkelijk totdat er iets ergs gebeurd.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Een leerzaam teamuitje in de buurt van Amsterdam. Onze slipbaan is gevestigd in Almere. Altijd al eens willen weten wat je moet doen wanneer je de macht over het stuur verliest?
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Op verschillende locaties in Amsterdam kan je het teamuitje VR Diner Games spelen. Kom in een andere wereld en geniet van een heerlijk 3 of 4 gangen dinér.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
 Boys vs. Girls op locatie

Boys vs. Girls op locatie

Boys vs. Girls is een bloedstollende strijd waarin twee teams, het mannenteam en het vrouwenteam, het tegen elkaar opnemen. Alle vooroordelen die er bestaan over mannen en vrouwen komen voorbij. Hoeveel er echt waar is van al deze clichés dat blijkt aan het einde van de dag.
(€ 31,40 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Een spectaculair teamuitje in de buurt van Amsterdam. Ons circuit is gevestigd in Almere. Je kan kiezen van slipcursus, offroadrijden tot een rit in een Porsche of Ferrari ook een Rupsvoertuig mag niet ontbreken aan het wagenpark.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Chopper Tour

Chopper Tour

Verschillende locaties. Samen met onze begeleider met een routekaart maak je een leuke trip op een stoere elektrisch aangedreven E-chopper.
(€ 32,05 incl. BTW)
vanaf € 26,50(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

In de buurt van Amsterdam organiseren wij het teamuitje Herrie in de Keuken. Op ons evenementen terrein in Almere ga je als team geld verdienen met verschillende opdrachte. Met dit geld kan je later tijdens een hilarische veiling de ingrediénten kopen voor de kookworkshop.
(€ 66,60 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Het teamuitje om beter te leren samen werken. In en rond Amsterdam gaan jullie als geheim agent op pad met verschillende voertuigen. Welk team weet de meeste missies te volbrengen?
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland op locatie

Ik hou van Holland op locatie

Op verschillende locaties in Amsterdam is het mogelijk het teamuitje Ik hou van Holland te doen. De bekende quiz van TV gecombineerd met een heerlijk 3 of 4 gangen dinér.
(€ 28,30 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Wil je een sportief teamuitje organiseren in de buurt van Amsterdam. SweepAway is een unieke hindernisbaan bekend van TV. Deze SweepAway baan ligt in Almere
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)

In Amsterdam een teamuitje plannen

Voor teamuitjes in Amsterdam neem je contact op met VVC Adventure. Bij ons bedrijf staat het plezier van jou en je team altijd voorop. Het is onze specialiteit om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen, waarbij ze nog meer tot elkaar komen. In Amsterdam teamuitjes houden is slechts een van de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. We raden je dan ook aan om samen met je team eens op onze website te kijken wat voor aanbod we voor je klaar hebben staan. Je weet dan zeker dat je een teamuitje voorgeschoteld krijgt waar iedereen in je team het nog lang over gaat hebben.

Het leukste teamuitje van Amsterdam

VVC Adventure is een bedrijf dat is gevestigd in Almere. We hebben hier een groot terrein waar we een enorm aanbod aan speciale uitjes voor je klaar hebben staan. Maar, we kunnen ook door heel Nederland langskomen om jou een fantastisch teamuitje te bezorgen. In Amsterdam een teamuitje plannen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Teamuitjes in Amsterdam hebben in deze bijzondere omgeving natuurlijk nog een speciaal element. Als wij in Amsterdam teamuitjes houden horen we hier na afloop ook alleen maar positieve dingen over!

Uitjes op maat

Je stelt zelf het programma voor het teamuitje samen. Al onze arrangementen zijn namelijk op maat te maken. Dat wil zeggen dat je zelf kunt kiezen uit verschillende activiteiten of programma’s. Bedenke van tevoren goed waar je jouw collega’s of werknemers blij mee kunt maken; zijn het echte sportievelingen, kookliefhebbers of houden ze van spannende activiteiten? Bij VVC Adventure vind je altijd uitjes in Amsterdam die goed bij je personeel passen.

Teamuitje organiseren

Heb jij de taak op je genomen om het uitje te organiseren? Bij VVC helpen we je graag om er een fantastische dag van te maken voor al je werknemers of collega’s. Het enige wat je hoeft te doen is de activiteiten te kiezen die bij jouw team passen en een offerte aan te vragen of direct te boeken. Met onze ervaring in het organiseren van uitjes in Amsterdam weet je zeker dat je een compleet verzorgde dag krijgt waar iedereen van zal genieten.

Sportieve activiteiten

Voor de echte sportievelingen raden we aan om een uitje te kiezen waarbij je lekker kunt rennen, vliegen en elkaar uitdagen. Bij de Meerkamp kun je kiezen uit wel 35 activiteiten om er een fantastische dag van te maken, zoals abseilen, quadrijden, de bakfietsenrace, sumoworstelen en de bungeerun. Tijdens een teamuitje op de SweepAway daag je je collega’s uit om als eerste te finishen op de hilarische hindernisbaan.

Culinaire uitjes in Amsterdam

Houden je collega’s van kokkerellen? Ga dan voor de activiteit Teambuilding in de keuken, waarbij je moet samenwerken om geld te verdienen voor het diner dat je vervolgens met elkaar bereidt. Dit uitje werkt op de lachspieren, want je verdient alleen maar geld als je de ludieke opdrachten voltooit. Liever niet koken, maar wél lekker eten? Het Moorddiner spel is een uniek uitje met een mix van lekker eten en een spannende zaak oplossen. Ontdek wie de moord gepleegd heeft!

Spannende dag met je team

Er zijn nog veel meer spannende activiteiten voor teamuitjes in Amsterdam bij VVC. Ga op pad als secret agent en voltooi met je team een gevaarlijke missie. Net als James Bond gebruik je onderweg verschillende voertuigen om je bestemming zo snel mogelijk te bereiken, voordat het te laat is… Voor spanning en sensatie kun je ook kiezen voor het teamuitje Motorspektakel. Scheur met je medewerkers op een quad door het bos, leer driften of maak een rit met een stoere sandbuggy.

Escape Room

Voor grote groepen hebben wij een leuke Escaperoom  de Titanic.  Neem ook even een kijkje op de website welke Escaperooms er allemaal mogelijk zijn. Zie:  Escape room Almere

Leerzaam teamuitje

Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens leerzaam. Het ideale bedrijfsuitje wanneer je ook aan de veiligheid op de weg wilt werken. Doe dan de slipcursus bij VVC-Adventure

Teamuitje actief

Terreinrijden is het meest geboekte teamuitje bij ons met op de 2e plaatst de activiteit quadrijden