Teambuilding Zuid Holland

1305 reviews 9,1 / 10

Teambuilding in Zuid Holland

Heb jij een team dat wel een beetje teambuilding kan gebruiken? Dan ben je bij VVC Adventure aan het juiste adres aangekomen. Bij ons bedrijf vind je de kennis en expertise om van een dagje teambuilding eens iets echt bijzonders te maken. Wij organiseren deze uitjes op ons terrein in Almere, maar kunnen ook bij je langskomen om teambuilding in Zuid Holland te organiseren. In Zuid Holland aan teambuilding doen brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo heb je hier een aantal prachtige steden om evenementen voor jou en je team te organiseren. En als je eigen bedrijf of sportclub hier is gevestigd, dan is het ook wel prettig om gewoon lekker bij jezelf in de buurt aan teambuilding te kunnen doen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent zit vol met teambuilding opdrachten. Op diverse plaatsen in Zuid Holland kunnen wij dit event verzorgen. Het team wat het beste samen werkt gaat winnen!!
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Slipcursus voor Groepen

Slipcursus voor Groepen

Een slipcursus is niet alleen leerzaam naar ook leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje. Laat zien dat jij de nieuwe Max Verstappen bent tijdens onze slipcursus. Maak de vetste slips en uitwijkmanoeuvres en show dat jij de Formule 1 skills onder de knie hebt.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)

Zuid Holland teambuilding

VVC Adventure is het bedrijf met het grootste aantal verschillende teamuitjes van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. Of je nu een uitje wil waarbij je actief en intensief met je team aan de slag moet om iets te bouwen, of juist een uitje waarbij je lekker met elkaar kunt lachen en ontspannen, bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben een breed scala aan verschillende uitjes. Je kunt bij ons bijvoorbeeld populaire programma's als Expeditie Robinson of Wie is de Mol naspelen. Aan levend tafelvoetbal doen of met zijn allen een workshop tamtam spelen doen. De mogelijkheden zijn legio.

Meer weten over Zuid Holland teambuilding?

Als je meer te weten wil komen over teambuilding in Zuid Holland, dan raden we je aan om vandaag nog contact met ons op te nemen voor de vele mogelijkheden die je bij VVC Adventure hebt. Bij ons weet je zeker dat je een uitje gaat beleven dat bijzonder is. Een uitje waardoor de leden van je team nader tot elkaar komen en elkaar beter leren kennen dan ooit tevoren. Wij zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn, en als jij en je team nog hechter tot elkaar zijn gekomen.