Teambuilding Rotterdam

1305 reviews 9,1 / 10

Teambuilding in Rotterdam

Je hebt een team in Rotterdam dat eens wat nader tot elkaar moet komen? Een team dat een drukke tijd voor de boeg heeft waarin hard gewerkt moet worden? Organiseer dan een leuk teamuitje om iedereen op hetzelfde pad te krijgen, of de band tussen de verschillende teamleden nog sterker te maken. Voor teambuilding in Rotterdam neem je contact op met VVC Adventure. Ons bedrijf is een specialist op het gebied van het organiseren van teamuitjes. We hebben een zeer breed assortiment uitjes voor je klaarstaan, waarvan we zeker weten dat jij en je team er veel plezier aan gaan beleven. Of je nu op zoek bent naar een intensief uitje waarbij iedereen samen moet werken, of juist een ludiek uitje om eens te ontspannen, bij ons ga je het vinden.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Porsche Experience

Porsche Experience

Exclusieve activiteiten. Skidcar - Porsche 911 - Driften - Carver. All Inclusieve drankjes, lunch en borrelhapjes
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 185,00(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

3 Missies oftewel teambuilding opdrachten. Secret Agent speelt zich af in de buurt van Rotterdam. Elk team heeft de beschikking over verschillende voertuigen. Welk team werkt het best samen.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)

In Rotterdam aan teambuilding doen

Bij VVC Adventure vind je de passie die nodig is om echt bijzondere teamuitjes te organiseren. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe uitjes voor elk soort team dat er maar te bedenken is. Heb je een groot team, of juist een klein team? Een team dat alleen uit mannen of vrouwen bestaat? Met onze mensen weet je zeker dat jouw teambuilding in Rotterdam in de juiste handen is. Is jouw bedrijf of sportclub in Rotterdam gevestigd en wil je graag dat wij naar jullie toe komen? Of vind je juist het idee om een teamuitje in Rotterdam te plannen heel leuk? Kijk voor alle mogelijkheden in Rotterdam gewoon even op onze site.

Rotterdam teambuilding mogelijkheden

Bouw met je hele team een vlot, of een tipi, en je merkt dat je echt op elkaar moet kunnen vertrouwen. Duik met elkaar een escape room in om de echte kwaliteiten van alle leden van je team eens van dichtbij mee te maken. Bij VVC Adventure hebben we de kennis in huis om jou een onvergetelijke dag te bezorgen waar je team gegarandeerd dichter van tot elkaar komt. Het hoeft niet eens nodig te zijn om een hele inspannende dag te hebben, als jullie maar lekker met elkaar kunnen ontspannen.