Teambuilding opdrachten

1266 reviews 9,1 / 10

Teambuilding opdrachten waar je team sterker van wordt

Heb jij een team dat wel een beetje teambuilding kan gebruiken? Een sportteam dat nog een aantal wedstrijden heeft waarin belangrijke prestaties behaald kunnen worden. Of een team op het werk dat aan de vooravond van een drukke periode staat? Met de teambuilding opdrachten van VVC Adventure ga je gegarandeerd zorgen dat je team nog nader tot elkaar komt. Samen een drijvend vlot bouwen of ontsnappen uit een escape room, het behoor bij VVC Adventure allemaal tot de mogelijkheden. We hebben uitjes klaarstaan waarmee je actief met elkaar aan de slag gaat en elkaar eens van een andere kant leert kennen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Je mag zelf de teambuilding opdrachten uitkiezen. In elk team zit een Mol die je moet proberen te ontmaskeren. Weet jouw team de meeste punten te halen tijdens de teambuilding opdrachten
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Met dit programma kan je een keuze maken uit een aantal teambuilding opdrachten. Deze opdrachten kan je ook combineren met een aantal spectaculaire of sportieve activiteiten.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Als team samenwerken op de SweepAway baan. Je mag elkaar helpen. Welk team weet deze 9 hindernisbanen te overleven.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent bestaat uit 4 tot 6 teambuilding opdrachten. Eerst worden jullie op pad gestuurd met een ligfiets, drakenboot en sandbuggy. Het team wat de meeste teambuilding opdrachten weet uit te voeren is de winnaar.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

Opdrachten voor teambuilding

Er zijn vele verschillende manieren om aan teambuilding te werken, dat is ook bij elk team eigenlijk wel anders. Voor al die verschillende teams met hun verschillende wensen heeft VVC Adventure het grootste aanbod aan teambuilding opdrachten voor je klaarstaan. We kunnen je een programma op maat leveren, dat vol zit met onderdelen die wij voor je plannen, je kunt ook zelf aan ons aangeven wat je allemaal precies wil dat er op een dag gebeurt. Met opdrachten voor teambuilding leer je beter samen te werken en leer je de andere leden van jouw team eens van een andere kant kennen.

Meer weten over onze teambuilding opdrachten?

Als je meer wil weten over wat VVC Adventure allemaal voor je kan betekenen op het gebied van teambuilding, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Je leert hier ons bedrijf beter kennen en krijgt gelijk een goed overzicht van alle uitjes die we voor jou en je teamleden klaar hebben staan. We raden je aan om dan daarna gewoon eens contact met ons op te nemen als je de mogelijkheden met ons door wil spreken. We geven je graag suggesties om jouw dag met je team nog meer bijzonder te maken. Het moet uiteindelijk toch echt een onvergetelijke dag worden?