Teambuilding Den Haag

1266 reviews 9,1 / 10

Aan teambuilding in Den Haag doen

Den Haag is een perfecte stad om eens met je hele team aan teambuilding te gaan doen. Laat dit organiseren door VVC Adventure. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, waar we op een groot terrein een zeer breed scala aan teamuitjes kunnen organiseren en accommoderen. Maar het is bij ons ook altijd mogelijk om langs te komen op locatie en daar een onvergetelijke dag te regelen voor jou en je team. Teambuilding in Den Haag behoort bij ons dan ook altijd tot de mogelijkheden. We komen langs in jouw stad om voor jou en je team een dag vol leuke activiteiten neer te zetten. Of misschien komt je team wel helemaal niet uit Den Haag, maar lijkt dit jou toch een leuke locatie voor een bijzonder evenement?

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Party Games Night

Party Games Night

Van een Grease-auditie tot het bekende letterpakkenspel uit De Jongens tegen de Meisjes: tijdens deze feestavond zijn jullie deelnemer bij alle bekende tv-spellen.
(€ 65,00 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Puzzeltocht ter land en ter zee! Dit bedrijfsuitje daagt jullie uit om een ingewikkelde puzzel op te lossen. Hebben jullie de ultieme combo van kracht, rijvaardigheid en intelligentie?
(€ 95,60 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Wie is de Mol in Den Haag. Keuze uit 4 teambuilding activiteiten. Het team heeft ook te maken met een Mol die er voor probeert te zorgen dat de teambuilding opdrachten niet goed uitgevoerd kunnen worden. Zit jij in het beste team.
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
EscapeRoom in Zoetermeer

EscapeRoom in Zoetermeer

De Escaperoom de Vliegende Hollander in Zoetermeer is een spannend bedrijfsuitje voor kleine groepen.
(€ 25,00 incl. BTW)
vanaf € 20,67(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

De kracht van samenwerken is topsport. Stel zelf een teambuilding dag samen. Teambuilding met een 4x4 aangedreven auto is het meest geboekte uitje in Den-Haag.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Dit Escaperoom spel kunnen we op locatie spelen in Den-Haag. Wij weten een paar leuke restaurant waar je lekker kunt eten en aan de teambuilding kunt werken.
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Op zoek naar een teambuilding uitje in de omgeving van Den Haag. Kies dan voor Secret Agent. Alleen door samen te werken kunnen jullie de teambuilding opdrachten uitvoeren.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

In Den Haag aan teambuilding doen

Met VVC Adventure heb je een groot aantal verschillende mogelijkheden om aan teambuilding in Den Haag te doen. We kunnen voor jou een dag organiseren met opdrachten die specifiek op Den Haag zijn gericht. Maar het is ook mogelijk om er gewoon een bijzondere dag van te maken met een ander soort activiteiten. Wat jij en de mensen in je team ook in gedachten hebben, bij VVC Adventure zorgen we er graag voor dat het een dag wordt waarbij jij en je team nog nader tot elkaar kunnen komen.

Den Haag teambuilding evenementen

In Den Haag aan teambuilding doen? Wij hebben altijd een optie op maat. Neem gewoon eens met je team een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is bij VVC Adventure. Ons bedrijf heeft het breedste aanbod aan teamuitjes van Nederland. Lekker sportief bezig met een levend tafelvoetbalspel? Of op elkaar leren vertrouwen door een drijvend vlot of tipi te bouwen? We hebben niet genoeg ruimte in deze tekst om je alle mogelijkheden te laten kennen. Neem contact met ons op om een programma op maat te laten maken.