Teambuilding Amsterdam

1306 reviews 9,1 / 10

Teambuilding in Amsterdam

Ben jij sportief bezig met een team dat aan de vooravond van een aantal belangrijke wedstrijden staat? Of werk je op je bedrijf in een team dat een drukke periode voor de boeg heeft? Dan is het goed om eens aan teambuilding te doen. Dat klinkt misschien heel zwaar, alsof je team in de problemen zit en er flink aan de teamspirit moet worden gewerkt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Elk team is er bij gebaat als er eens een keer iets anders wordt gedaan dan de reden waarom jullie normaal gesproken samen zijn. Vandaar ook dat we je graag op ons bedrijf willen attenderen. VVC Adventure is een bedrijf dat teambuilding in Amsterdam als specialiteit heeft.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Moorddiner spel in Amsterdam

Moorddiner spel in Amsterdam

Een moordspel of moorddiner speel je niet zonder de nodige teambuilding. Geniet van een heerlijk diner in een leuk restaurant in Amsterdam.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Party Games Night

Party Games Night

Van een Grease-auditie tot het bekende letterpakkenspel uit De Jongens tegen de Meisjes: tijdens deze feestavond zijn jullie deelnemer bij alle bekende tv-spellen.
(€ 65,00 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
EscapeRoom in Amsterdam

EscapeRoom in Amsterdam

De Escaperoom de blokhut in Amsterdam. Het ideale teambuildings uitje voor kleine groepen.
(€ 27,50 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 88,15 incl. BTW)
€ 80,00(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Dit Escaperoom spel kunnen we op locatie spelen in Amsterdam. Wij weten een paar leuke restaurant waar je lekker kunt eten en aan de teambuilding kunt werken.
(€ 71,95 incl. BTW)
vanaf € 64,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Secret Agent het ultieme teambuilding uitje in en rond Amsterdam. De geheim agent krijgt de beschikking over de meest vreemde voertuigen. Het team wat de meeste missies oplost is uiteindelijk de winnaar.
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)

In Amsterdam aan teambuilding doen

Misschien heb je een team in Amsterdam en wil je dat wij eens bij jullie langskomen met een aantal leuke, bijzondere activiteiten. Maar misschien komt je team wel helemaal niet uit Amsterdam, maar zou je het toch leuk vinden om juist in de hoofdstad eens aan teambuilding te komen doen. Wat de reden ook is, bij VVC Adventure is het allemaal mogelijk. Wij hebben ons eigen terrein in Almere waar we al onze activiteiten voor je klaar hebben staan, maar we kunnen ook naar Amsterdam toekomen om er daar voor te zorgen dat jij en je team een fantastische dag gaan beleven. Neem gewoon even contact met ons op om alle mogelijkheden die je bij ons hebt door te nemen.

Voor teambuilding Amsterdam aandoen

Wil jij ervoor zorgen dat jij en je team eens wat dichter bij elkaar komen? De neuzen in dezelfde richting krijgen omdat er een belangrijke tijd aankomt? Er zijn legio mogelijkheden om aan teambuilding in Amsterdam te doen. In Amsterdam teambuilding doen brengt nog een groot aantal extra mogelijkheden met zich mee. Amsterdam zit per slot van rekening vol met bijzondere locaties waar je leuke, spannende of bijzondere opdrachten uit kunt voeren. We raden je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. Samen met jou spreken we dan door welke activiteit het beste bij jou en je team past.