Teambuilding activiteiten

1279 reviews 9,1 / 10

De leukste teambuilding activiteiten bij elkaar

Is jouw team wel aan een beetje teambuilding toe? Heb je net met je team een drukke periode achter de rug en moeten jullie weer even samenkomen om te ontspannen? Of komt er juist een drukke tijd aan en wil je alle neuzen de juiste kant op krijgen? Met een bijzonder teamuitje van VVC Adventure zorg je ervoor dat je team weer echt een geheel gaat worden. Onze teambuilding activiteiten zijn legio, we hebben dan ook het grootste aanbod activiteiten voor teambuilding van Nederland. We gaan graag eens samen met jou bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat jouw teamuitje een dag wordt die jullie nooit meer gaan vergeten.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Custombike

Custombike

Bouw samen met je team een Custom Bike, Minibike of Hot Rod en schrijf je in voor de wedstrijd. Hopelijk zitten er in jouw team niet teveel collega's met 2 linker handen.
(€ 59,50 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Kies 4 verschillende teambuilding activiteiten. In elk team zit een Mol die moet proberen de activiteiten te saboteren. Zit jij straks in het beste team en win jij dit teambuilding uitje.
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Cliffhanger, MonckeySpin, Swingout de ultieme teambuilding activiteiten. In totaal 9 stuks. Kan jij ze overwinnen?
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

De meerkamp bestaat uit gemotoriseerde activiteiten en uit teambuilding activiteiten. Kies zelf een aantal activiteiten het leukste is een mix van spectaculaire activiteiten en activiteiten met een teambuildings opdracht.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 72,05 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Het team wat het beste samen werkt gaat de winnaar worden tijdens dit all inclusieve uitje. Wie weet binnen 60 minuten de code te vinden.
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Bij Secret Agent moet je verschillende teambuilding activiteiten uitvoeren. Je gaat op pad met een ligfiets, sandbuggy en drakenboot. Ondertussen werk je met je team aan de opdrachten.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Verzamel zoveel mogelijk onderdelen van de totempaal door middel van 7 teambuildingsopdrachten. Weten jij en jouw team de hoogste totempaal te bouwen?
(€ 54,50 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)

Een teambuilding activiteit voor iedereen

Met een bijzondere activiteit voor teambuilding zorg je ervoor dat jouw team beter samenwerkt dan ooit tevoren. Soms is het voor teambuilding nodig als de verschillende mensen binnen een team elkaar eens van een geheel andere kant leren kennen. Je kent elkaar natuurlijk wel van je sport, of van je werk, maar hoe zit een bepaald persoon waar je al jarenlang samen mee sport of werkt nu eigenlijk echt in elkaar? Met onze teambuilding activiteiten leer je elkaar beter kennen dan ooit tevoren. We zorgen ervoor dat jullie een dag hebben die je niet snel zult vergeten. We raden je dan ook aan om eens bij ons assortiment te kijken wat voor uitjes we allemaal voor je hebben,

Activiteiten voor teambuilding

Een teambuilding activiteit zoeken waar je het pas echt leuk mee hebt met zijn allen? Of je nu samen wil komen met een tamtam workshop of door met zijn allen een tipi te bouwen, bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben ook een groot aantal ludieke uitjes voor je klaarstaan. Je kunt je favoriete Nederlandse televisieprogramma bij ons naspelen, of een toernooitje organiseren met allemaal grappige, inspannende onderdelen. Een team heeft soms eens een dagje lekker gek of actief doen nodig om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Laat VVC Adventure je daarbij helpen!