Vaderdag cadeaubon

Heb jij de liefste vader en wil jij hem op Vaderdag eens écht verrassen? Verras hem dan met één van onze unieke Vaderdag belevenissen! Iedere vader verdient toch op Vaderdag extra in het zonnetje gezet te worden?
Lees meer »

Vaderdagcadeau 2017


Voor de vader die van spanning en sensatie houdt: een vaderdag om nooit te vergeten!

Houdt jouw vader van spanning en sensatie, van autorijden en van het gevoel meester van de weg te zijn? Geef hem dan het stuur in handen van een echte skidcar! Dan geef je hem niet zomaar een Vaderdag cadeautje, maar een Vaderdag Cadeau met hoofdletters. Was je op zoek naar een Vaderdag tip? Dan heb je de beste nu gekregen! VVC Adventure is al jarenlang gespecialiseerd in slipcursussen. Op het speciale oefencircuit leert je vader hoe hij een slip kan voorkomen en hoe hij de auto onder controle moet houden als hij toch in een slip raakt.

Een portie sportieve en leerzame spanning als vaderdagcadeau

Een vaderdag cadeau voor de sportieve vader. In het combinatie uitje slipcursus/skidcar cursus leert hij alle slip situaties onder controle te houden. Alles onder professionele begeleiding tijdens een 5,5 uur durend programma. Wanneer je vader plaatsneemt in de skidcar, wordt de adrenaline verhoogd: de instructeur bepaalt dan op welk wiel hij minder grip wil hebben. Met de skidcar kan aquaplaning, een vervuild wegdek, sneeuw en ijzel gesimuleerd worden. Kortom: je vader leert alle omstandigheden de baas te blijven.

Vaderdagcadeau idee

Geef je vader voor Vaderdag niet zomaar een Vaderdag cadeautje, maar geef hem het beste cadeau voor Vaderdag dat je maar kunt verzinnen. Vaderdag wordt dit jaar één groot feest! VVC Adventure heeft nog veel meer Vaderdag ideeën: kijk op onze cadeaubonnenpagina voor een overzicht van al onze mogelijkheden. Bestel nu het beste Vaderdag idee. Je ontvangt van ons een Vaderdag cadeau bon die hij bij ons kan inwisselen.  Bel voor meer informatie VVC Adventure: 036 – 532 35 80 of boek direct! 


Vaderdag Slipcursussen met superkorting!

Verras jouw vader met een cadeaubon voor een slipcursus. Deze zijn speciaal voor Vaderdag te bestellen met hoge kortingen! Kiest u voor een 1 uur, 2 uur of 3 uur durende slipcursus of kiest u voor een 3 uur durende combinatie slip & skidcar cursus? Kortom genoeg keus!

Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw vader op je eigen e-mail adres.
Jouw vader heeft 1 jaar de tijd om bij ons te cadeaubon in te leveren voor zijn vaderdag slipcursus.
Bestel hier uw vaderdag slipcursus cadeaubon

 

Vaderdag Sweep Away Experience

Vette Vaders? Nee coole, super sportieve vaders, zodat je tegen je vader kunt zeggen dat was vet hè pa! Want jouw vader gaat het tegen anderen opnemen op het Sweep Away parcours van VVC-Adventure.

Sweep Away is Nederlands meest spectaculaire hindernis baan. Véél geïmiteerd maar nog niet geëvenaard!

Bestel nu uw cadeaubon.
Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de cadeaubon voor jouw vader op je eigen e-mail adres.
Jouw vader heeft 1 jaar de tijd om bij ons te cadeaubon in te leveren voor zijn vaderdag Sweep Away uitje.
Bestel hier uw vaderdag Sweep Away cadeaubon

 

Vaderdag Meerkamp Competitie 2,5 uur

Voel tijdens dit uitje de krachtige 4x4 aandrijving waarmee je iedere heuvel bedwingt. Ervaar de sensatie van het Carver rijden en hoe gaat het je af op een wendbare minimotor, motorped of stoere quad... Offroad begint de fun pas echt. 


Bestel nu uw cadeaubon.
Betaal via Ideal en ontvang binnen 1 uur de