Sinterklaas cadeaubon

Sinterklaas Cadeaubon binnen 1 uur ontvangen! Wanneer u kiest om de cadeaubon te betalen via Ideal, dan sturen wij het sinterklaascadeau binnen enkele uren via de E-mail naar u toe. Lees meer »

Sinterklaascadeau

Het is alweer bijna 5 december de hoogste tijd om je sinterklaas cadeau uit te zoeken, als je dat nog niet gedaan hebt. Wat dacht je van een slipcursus of een motordagcursus? Geef een spectaculaire cadeau zoals de beleving 
Hummer-rijdenPorsche-rijden of Carver-rijden?  Een prachtig sinterklaascadeau!

Sinterklaascadeau met korting

Bestel een Sinterklaas cadeaubon. Bestel voor 5 december anders bent u te laat en geniet van een van onze slipcursussen.

Je kunt deze dag alleen bestellen via onze Sinterklaas cadeaubon

 

Of kies voor onze cursus 4x4 terrein rijden 2 uur durend.

Bij deze cursus leer je eerst hoe het voertuig precies werkt, wat je ermee kan en hoe je het moet besturen. Als je dat eenmaal onder de knie hebt mag je het parcour op daar hebben wij allemaal verschillende hindernissen variërend van redelijk tot zeer moeilijk.Op het parcour krijg je onder andere heuvels en bruggen voor je kiezen die je moet bedwingen verder zul je je door hele korte bochten moeten wringen en leer je hoe je door de blubber moet rijden zonder vast komen te zitten en als dat niet lukt leer je ook weer hoe je uit de blubber komt. Een perfect uitje voor de stoere man of vrouw.

Sweep Away 3 uur durend.

Of wil je voor een meer actiever sinterklaas cadeau gaan? Daar is de Sweep Away uitstekend geschikt voor een mix van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en behendigheid op 9 verschillende onderdelen geschikt voor man en vrouw. Bij ons geen water of blubber waar je van grote hoogte in valt maar een zacht luchtkussen want veiligheid staat bij ons op nummer 1.

Meerkamp 2,5 uur durend.

Of bent je opzoek voor iemand die gek is van auto's, motors en andere voertuigen dan is deze meerkamp precies wat hij zoekt. Een mix van 5 verschillende activiteiten is 2,5 uur tijd. Kies je voor de offroad beleving of blijf je toch liever op de straten wij hebben voor iedereen wat wils er is keuze uit zoveel verschillende onderdelen van de krachtige 4x4 auto's tot Segway en van Mini motors tot Quad. Het ultieme uitje voor voor de echte machine fanaat.

Porsche rijden.

Is het altijd al zijn of haar droom geweest om een keer in een 300pk snelle Porsche te rijden laat die droom dan uitkomen met de sinterklaas cadeaubon. Leer hoe je dit absolute monster goed onder controle houd en scheur lekker over de weg in deze prachtige auto. Geniet van het geluid van de motor op het moment dat je het gaspendaal goed indrukt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Sinterklaascadeau

Klik hier voor een overzicht van al onze activiteiten.

Bestel een cadeaubonboek een activiteit of neem contact op.
Voor een origineel sinterklaascadeau moet je bij VVC-Adventure zijn.