Slipcursussen

Een slipcursus doen bij VVC Adventure

Heeft u wel eens overwogen om een slipcursus te doen? Dit is een leuke manier om te leren hoe u om moet gaan met een gevaarlijke situatie. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Als het glad is op de weg kunt u nog zo voorzichtig doen, een klein foutje en uw auto raakt in een slip. Om dit te helpen voorkomen heeft VVC Adventure een pakket aan slipcursussen voor u klaarstaan. Dit zijn niet zomaar slipcursussen. Onze cursussen worden hoog gewaardeerd door kenners op dit gebied en worden algemeen beschouwd als behorende tot de beste slipcursussen in Nederland.

Verantwoord slippen

VVC Adventure is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het organiseren van speciale evenementen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij ons voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. We komen dan langs op locatie, maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons op het terrein langs te komen. We hebben een groot terrein in Almere tot onze beschikking, waar we ook onze slipcursussen geven. U kunt hier plaatsnemen in moderne, veilige auto's, waar een ervaren leraar naast u plaatsneemt. Deze leert u het slippen zoals dit het meest veilig is. U heeft hierbij de keuze uit meerdere verschillende cursussen, waarbij u zelf de keuze heeft hoe grondig u het slippen wilt leren.

Meer weten over onze slipcursussen?

Als u meer wilt weten over een slipcursus zoals deze door VVC Adventure wordt gegeven, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier staat uitgebreide informatie over onze cursussen. U kunt onder andere lezen waar een dergelijke cursus uit bestaat en hoeveel deze cursus kost. U hoeft er bij ons niet bang voor te zijn dat u extra veel moet betalen voor onze hoogwaardige cursussen. Neem anders gewoon een keer contact met ons op als u nog vragen heeft. We beantwoorden deze graag voor u.