Personeelsuitje Utrecht

1260 reviews 9,1 / 10

Een personeelsuitje in Utrecht organiseren

Heb jij een bedrijf dat in Utrecht is gevestigd en wil je graag een personeelsuitje in Utrecht plannen? In Utrecht een personeelsuitje organiseren behoort tot de specialiteiten van VVC Adventure. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega's of personeel een dag gaan beleven die jullie niet zo snel meer zullen vergeten. Personeelsuitjes in Utrecht die vol zitten met verrassende, spannende elementen die speciaal door ons voor jullie zijn samengesteld. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als je hier meer over te weten wil komen. Wij hebben de kennis en mensen in huis om van personeelsuitjes in Utrecht onvergetelijke evenementen te maken.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Een leerzaam personeelsuitje inde buurt van Utrecht. Onze slipschool is gevestigd in Almere. Er zijn keuzes uit verschillende anti sliptrainingen.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
EscapeRoom Utrecht

EscapeRoom Utrecht

Voor deze EscapeRoom in Utrecht moet je eerst inbreken. Het leek een mooie klus maar dan slaat het noodlot toe. Ben je op tijd weg voor de politie?
(€ 23,00 incl. BTW)
vanaf € 19,00(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

En daar zitten jullie dan met z'n alle in een Utrechts Café. Supergezellig met kroegbaas Ronald. Er worden spelletjes gedaan, flink gedronken en gefeest. Maar dan vanachter uit de zaak klinkt een pistool schot, de kroegbaas is vermoord.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Een inspirerend personeelsuitje in de buurt van Utrecht. De teams nemen het tegen elkaar op wie weet als eerste de missies te voltooien. Ben jij een goede secret Agent?
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Stel je eigen bedrijfsuitje samen Je hebt de keuze uit 35 activiteiten, waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel is. Slipcursus, Terreinrijden een wedstrijdje op een quad? Maak een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten zoals o.a. Sumo worstelen, Kruisboogschieten of rolstoel touwtrekken. Durven jij en je team de uitdaging aan?
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Een spectaculair personeelsuitje in de buurt van Utrecht. Ons oefencentrum is gevestigd in Almere. Altijd al eens een ritje willen maken in een Ferrari of Porsche? Of kies je voor offroadrijden en een leerzame anti slipcursus
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)

In Utrecht personeelsuitjes organiseren

Een personeelsuitje in Utrecht is iets wat VVC Adventure maar wat graag voor je wil organiseren. Wij hebben hier veel ervaring mee en zetten deze ervaring ook graag in om jou aan een bijzondere dag te helpen. VVC Adventure is een bedrijf dat al heel wat jaartjes meegaat als het aankomt op het plannen van een bedrijfsuitje en we hebben door de jaren heen een enorm aanbod aan leuke uitjes bij elkaar gezet. We durven wel te zeggen dat je in Nederland geen ander bedrijf gaat vinden waar je zoveel verschillende mogelijkheden bij elkaar hebt staan. We raden je dan ook aan om eens een kijkje op onze site te nemen als je personeelsuitjes in Utrecht zoekt.

In Utrecht personeelsuitjes organiseren

Maak van jouw personeelsuitje echt een bijzondere dag met VVC Adventure. Je zit er toch niet op te wachten om op deze speciale dag altijd maar weer hetzelfde te doen? Wij zijn er juist in gespecialiseerd om een dag op maat te maken zoals je deze nog nooit eerder hebt beleefd. We zorgen er daarbij voor dat er aan al je zintuigen wordt gedacht. Onze uitjes zijn perfect geschikt als je aan teambuilding wil doen, of juist als je een dag lekker wil ontspannen na een drukke periode.