Personeelsuitje Amsterdam

1306 reviews 9,1 / 10

Een personeelsuitje in Amsterdam organiseren

Een personeelsuitje in Amsterdam houden is een populaire bezigheid. Per slot van rekening is Amsterdam een stad waar veel mogelijk is en waar genoeg te beleven valt. Als je dit plannen van je bedrijfsuitje echter samen wil doen met een bedrijf waar mensen werken met ervaring op dit gebied, dan raden we je aan om eens contact op te nemen met VVC Adventure. Bij ons bedrijf werken mensen die weten hoe je een leuk bedrijfsuitje moet plannen. In Amsterdam een personeelsuitje organiseren behoort dan ook absoluut tot onze specialiteiten. Meer weten over personeelsuitjes in Amsterdam? Neem dan vandaag nog even contact met ons op.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Moorddiner spel in Amsterdam

Moorddiner spel in Amsterdam

Boek een personeelsuitje in het centrum van Amsterdam. Speel de rol van je leven en los een moord op. Ondertussen geniet je van een heerlijk 3 gangen menu.
(€ 58,30 incl. BTW)
€ 55,00(excl. BTW)
Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Puzzeltocht ter land en ter zee! Dit bedrijfsuitje daagt jullie uit om een ingewikkelde puzzel op te lossen. Hebben jullie de ultieme combo van kracht, rijvaardigheid en intelligentie?
(€ 95,60 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
EscapeRoom in Amsterdam

EscapeRoom in Amsterdam

Weet de ontspannen uit de EscapeRoom. Midden in het bos staat (zogenaamd) een blokhut waar jullie gaan schuilen voor de regen. Weten jullie binnen 60 minuten uit de Escaperoom in Amsterdam te ontsnappen?
(€ 27,50 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
De Moord in café Lange Ronald

De Moord in café Lange Ronald

Waar kan een moordspel zich in Amsterdam het best afspelen? In het Café. Iedereen kent elkaar soms een ruzie, maar vaak is het altijd gezellig. Ook deze avond is het een feest totdat het noodlot toeslaat.
(€ 66,00 incl. BTW)
€ 60,50(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
(€ 88,15 incl. BTW)
€ 80,00(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Een spectaculair personeelsuitje in Almere op zo'n 35 km van Amsterdam. Altijd al eens een ritje willen maken in een Ferrari of Porsche? Of kies je voor offroadrijden en een leerzame anti slipcursus
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Een actief personeelsuitje in en rond Amsterdam? Kies dan voor Secret Agent. 4 tot 6 verschillende activiteiten. Stel zelf een origineel personeelsuitje samen.
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Op zoek naar een sprtief personeelsuitje in de omgeving van Amsterdam. Dan dagen wij jullie uit op onze hindernisbanen de Red big Balls, Punchkiss, Swingout, Gonuts dat wordt lachen, gieren, brullen.
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)

In Amsterdam personeelsuitjes organiseren

Een personeelsuitje moet een dag zijn die jij en je collega's of personeel nooit meer zullen vergeten. Het moet echt een uitje zijn waar je het maanden later nog steeds over hebt bij het koffiezetapparaat. Bij VVC Adventure helpen we je graag om een dergelijk personeelsuitje in Amsterdam te organiseren. We weten als geen ander wat er allemaal in Amsterdam mogelijk is en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je een leuke, spannende, bijzondere dag in Amsterdam gaat beleven. Of je nu kiest voor een actief uitje, of juist een uitje dat meer ontspannen is, bij ons is het allemaal mogelijk.

Amsterdam personeelsuitje

Personeelsuitjes in Amsterdam moeten evenementen zijn waar je lang naar uitkijkt, maar waar je ook nog lang van na kan genieten. Bij ons is het altijd mogelijk om een uitje te plannen dat uit meerdere onderdelen bestaat. Maak er bijvoorbeeld een sportieve dag van die je afsluit met een ontspannen diner dat door ons voor je wordt klaargemaakt. Of misschien wil je door middel van een van onze speciale workshops juist wel zelf aan de slag met het maken van het eten? Neem gewoon even contact met ons op om alle opties met ons door te spreken.