Origineel teamuitje

1278 reviews 9,1 / 10

Een origineel teamuitje voor iedereen

Heb jij een team dat een keer wat te vieren heeft? Een team dat net kampioen is geworden, of een team dat geen kampioen is geworden maar wel gewoon een leuk seizoen heeft gehad? Er zijn natuurlijk enorm veel dingen te redenen te bedenken om een teamuitje te vieren. Als jij zo'n reden hebt, dan wil je natuurlijk ook dat het echt een leuk teamuitje wordt. Neem in een dergelijk geval eens een kijkje bij het aanbod van VVC Adventure. Wij zijn de grootste aanbieder van teamuitjes en andere groepsevenementen van Nederland, met het grootste aanbod dat er in Nederland te vinden is. Bij ons ga je zeker een origineel teamuitje vinden waar jij en de anderen uit je team het nog lang over gaan hebben.

Een teamuitje origineel maken

Teamuitjes die origineel zijn vind je bij VVC Adventure. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, waar we een groot terrein tot onze beschikking hebben. Op dit terrein kunnen we zorgen dat alle originele teamuitjes onvergetelijk worden. We kunnen ook met ons teamuitje bij jou langskomen. Ook hier hebben we een groot aantal leuke mogelijkheden voor. We hebben ook een uitje waarbij je echt aan teambuilding kunt doen. Bijvoorbeeld met zijn alleen een tipi bouwen, of elkaars ritme vinden met een tamtam training. Liever iets sportiefs doen? Wat dacht je van ons levende tafelvoetbalspel? Of een parcours waarbij jij zelf alle evenementen bij elkaar zoekt?

Origineel teamuitje voor ieder wat wils

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Wie kent het bekende tv-spel niet? Ga de strijd aan met jouw vrouwelijke of mannelijke collega’s en bewijs door middel van teambuilding wie het sterkste geslacht is tijdens dit hilarische spel.
(€ 21,15 incl. BTW)
vanaf € 19,95(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Organiseer eens een origineel teamuitje er is voor ieder wat wils. Je mag zelf een aantal activiteiten uitkiezen. Er is voldoende keuze om er een origineel teamuitje van te maken.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard Kookworkshop

Wordt een echte Black Bastard bbq chef gedurende dit bedrijfsuitje. Leer de temperatuur beheersen, direct en indirect grillen en hoe je kan roken. Gordon Ramsey eat your heart out.Een inspirerende kookworkshop.
(€ 76,05 incl. BTW)
vanaf € 68,50(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway een origineel teamuitje bekend van TV met de Red Balls, Rollingwave, MonckeySpin, GoNuts, Cliffhanger en de DummyRunner
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)

Een origineel teamuitje kiezen

We hebben een zeer groot aanbod aan originele teamuitjes voor je klaarstaan, we raden je dan ook aan om hier gewoon eens een kijkje bij te nemen. Neem hier gerust je tijd voor, want de categorie teamuitjes staat vol met leuke ideeën! Een teamuitje dat origineel is plannen? Je kunt dan ook even contact met ons opnemen. Teamuitjes origineel verzorgen is onze specialiteit. We gaan graag met jou kijken welk teamuitje het beste bij jouw team past.

Leuke teamuitjes met teambuilding

Je kan ook kiezen voor een leuk actief teamuitje met teambuilding opdrachten.  We hebben verschillende teambuilding activiteiten zoals 4x4 cursus terreinrijden , Expeditie , Wie is de Mol en Alignak.

Escape Room

Voor grote groepen hebben wij een leuke Escaperoom  de Titanic.  Neem ook even een kijkje op de website welke Escaperooms er allemaal mogelijk zijn. Zie:  Escape room Almere

Leerzaam teamuitje

Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens leerzaam. Het ideale bedrijfsuitje wanneer je ook aan de veiligheid op de weg wilt werken. Doe dan de slipcursus bij VVC-Adventure

Teamuitje actief

Terreinrijden is het meest geboekte teamuitje bij ons met op de 2e plaatst de activiteit quadrijden