Waar kan je een slipcursus volgen

19 Oktober, 2021 23:09

Slipcursus Almere

VVC-Adventure op de Bolderweg 42 te Almere heeft 2 slipbanen. Er is keuze uit liefst 9 verschillende slipcursussen.

Slipcursus op de klassieke manier, op de natte baan.

De slipbaan bestaat uit een ovaal baan tijdens het rijden van 1 ronde kom je 2 verschillende slipvakken tegen. Deze worden glad gehouden door water op de baan te spuiten. De stroefheid van deze 2 banen is verschillend van elkaar. Door middel van oefeningen uit te zetten met pionnen, dagen we de deelnemer uit zo zuinig mogelijk om te gaan met krachten op te roepen waardoor een auto in de slip raakt.

Slipcursus met de skidcar, uniek in de Benelux

De 2e slipbaan is eigenlijk geen slipbaan. Op een normale asfalt baan kan de instructeur een gevaarlijke situatie nabootsen. Op de skidcar is een onderstel gemonteerd, hydraulisch kan de instructeur de vrijving tussen band en wegdek veranderen. Nooit reageert de auto hetzelfde. Roept de instructeur een achterwiel slip op, een voorwiel slip op brengt hij de auto in aquaplaning. Je moet razend snel weten te schakelen om de juiste beslissing te nemen.

Bekijk hier de slipcursus arrangementen

Slipcursus in Emmen

Bij slipschool Dibo geven ze al meer dan 55 jaar autorijles, op de locatie in Emmen leren de cursisten de grondbeginselen van het autorijden. Naast de autorijlessen geeft Dibo ook verschillende rijvaardigheidscursussen op de slipbaan. Een ongeval is zo gebeurt wij leren je graag dit soort situaties te voorkomen. Wij geven verschillende anti-slipcursussen.

Slipcursus Friesland

Het VOC te Friesland verzorgt samen met rijschool Trilstra diverse slipcursus trainingen. Wil je weten hoe je het beste een noodstop kan maken? Bezoek dan onze slipschool.

Slipcursus Nuenen

Slipcursus Nuenen ligt vlakbij Eindhoven. Midden in het bos bevindt zich deze slipschool locatie. Je kan er 4x4 rijden maar ze beschikken ook over 1 slipvlak op de asfalt baan. Deze slipschool is ideaal om een vrijgezellenfeest te houden. Je kan kiezen voor een 1 of 3 uur durende cursus.

Slipcursus Moordrecht

Onder de rook van Gouda ligt deze slipschool. De baan bestaat uit 1 afvalt plateau waarop geoefend kan worden. deze slipschool heeft vaak aanbiedingen via Vakantieveilingen dus wil je een goedkope slipcursus doe dan mee aan de veiling.

Slipcursus Barneveld

Deze slipbaan is alleen te boeken voor groepen. Tijdens deze slipcursus ga je ook rijden op de openbare weg om je rij technieken bij te schaven.

Slipcursus Lelystad

Deze voormalige ANWB slipschool is nu in handen van Indy Dontje voormalig kart coureur. De baan bestaat uit verschillende oefenvlakken, ook deze baan wordt glad gehouden met water op een kunststof vloer.

Slipcursus Rijssen

In een bosrijke omgeving vind je slipschool Het Schwarzwald de slipbaan bestaat uit 2 kunststof oefen vloeren. tevens kan je er terceht voor een groepsuitje

< Bedrijfsuitje 5 personen 9 Quads gestolen in Almere >