Unieke en originele bedrijfsuitjes

21 Januari, 2017 08:39

Quadrijden betekent actie en sensatie. Na een hele dag vergaderen raken de meeste mensen verveeld en het gewenste resultaat blijft daardoor uit. Plan een vergaderbreak in om daarna weer met frisse moed de vergadering te hervatten. Voeg aan het bedrijfsuitje bijvoorbeeld 1 uur quadrijden toe. Maar ook een slipcursus of cursus terreinrijden behoort tot de mogelijkheden. Op het terrein hebben we verschillende offroad parcoursen, voor de beginner maar ook de prof kan bij ons zich uitstekend vermaken.Van een leerzame slipcursus tot een culinaire kookcursus:

Gemotoriseerd bedrijfsuitjes

Teambuilding bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje workshops

Feestavond voor bedrijven

Indoor bedrijfsuitjes

Kookworkshop voor bedrijven

Bedrijfsuitjes "Bekend van TV"

Outdoor bedrijfsuitjes

All Inclusive bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje met teambuilding?

Wie wil er nu niet in een muziekband zitten? Wij leren jouw en je collega's tijdens dit bedrijfsuitje op een leuke manier een muziek instrument bespelen. Je hoeft geen natuurtalent te zijn of muziek kennis te hebben. Ook al weet je geen maat te houden, iedereen kaan mee doen aan deze Djembee workshop. De djembee is de meest bekende trommel uit Afrika.

Een swingende workshop

Voor grotere groepen vullen wij dit bedrijfsuitje aan met extra muziek instrummenten zoals sambaballen en kleine slaginstrumenten. Eerst leren we jullie de basistechnieken en zodra iedereen zijn muziek instrument onder controlle heeft gaan we beginnen met de workshop muziek maken.

Teambuildings game

Kan jouw team tegen veranderingen? Ontwijken jullie de bedreigingen of pakken jullie de kans. Hoe flexibele zijn jullie als team? Dat gaan we ontdekken tijdens de teambuilding opdrachten.Tijdens dit spel moeten jullie goed kunnen samenwerken, achterhaal welke concurrenten jullie gaan tegen werken. Want in ieder team zit een Infiltrant. Dit teambuildingsgame is bekend van TV Wie is de Mol.

Schieten met je collega's

Boogschieten of Kruisboogschieten zijn ideaal voor een korte onderbreking van een vergadering. Even wat frisse lucht opdoen om daarna weer vol goede zin verder te vergaderen. Het handboogschieten kan ook gecombineerd worden met onze andere activiteiten. Er is keuze uit 150 verschillende indoor & outdoor activiteiten.

Vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie wij hebben verschillende vergaderzalen ter beschikking. Ook voor de catering kunnen wij zorgen. Wil je meer uit de vergadering halen maar merk je dat niet alle medewerkers hun focus erbij kunnen houden. Zorg dan dat de vergadering spannend blijft. Wij helpen graag met je meedenken.

Bedrijfsuitje voetballen

Het ultieme uitje waarbij je goed moet kunnen samenwerken. Jullie zitten namelijk vast aan een stang. Jullie zijn de poppetjes van een reuze tafel voetbalspel. Gaat je collega naar rechts dan moet jij meelopen. Speel jij de bal tussen de beneb door van de tegenpartij naar je ploeggenoot? Samenwerken is onontbeerlijk tijdens dit actieve bedrijfsuitje.

Bekijk ook onze Blog bedrijfsuitjes

Afdelingsuitje organiseren - Een bedrijfsuitje moet leuk zijn - Creatief bedrijfsuitje -


< Zaal huren Almere Bedrijfsuitje op het water >