Porsche rijden smoes voor boete

12 November, 2007 16:55

Bejaarde snelheids duivel gepakt. Een 83-jarige Italiaan is in de buurt van de noord Italiaanse stad Vicenzo aangehouden door de politie.

De man reed in z'n Porsche met 237 kilometer per uur over de snelweg, en dat mag natuurlijk niet. De snelheidsduivel werd geflitst en de politie ging verhaal halen. De Italiaan had wel een goede verklaring voor zijn rijgedrag. Hij heeft geen gevoel in zijn rechter been, en kon er dus niets aan doen. De politie gaf hem toch een boete van 357 euro. In Italië mag je op de snelweg harder rijden dan hier. Je mag overal 130 kilometer per uur en soms zelfs 150.

Porsche rijden bij VVC-Adventure

De Porsche 911 is uitgerust met dubbele bediening. Er gaat altijd een instructeur van ons mee. Je kan Porsche rijden vanaf een half uur. De kosten voor een half uur Porsche rijden bedraagt 69,- euro incl. btw. Er zijn geen bijkomende kosten zoals brandstof, eigen risico, verzekering etc.U moet wel tekenen voor eventuele gereden boetes.

Wat is er leuk aan Porsche rijden.

Om 200 km/h te gaan rijden vinden wij niet zo spectaculair. De meeste auto's kunnen dat al en het wordt al helemaal niet leuk wanneer je rijbewijs wordt ingevorderd. Wij laten je ondervinden wat de voertuig eigenschappen zijn van de Porsche zoals:

- Acceleratie
- Schakelen met tiptronic

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Slipcursus Almere op TV Hummer H2 rijden >