Porsche rijden in 911 GT 3

4 December, 2007 16:16

Porsche heeft de cupversie van de 911 GT3 klaar. Het vermogen is gestegen naar 420 pk. En daarmee heeft Porsche zichzelf wederom overtroffen.

Porsche rijden in de 911 GT3 Cupauto?

Wij houden u op de hoogte, voorals nog kunt u bij ons rijden in de Porsche 911 en 993.

Wat ook overtroffen wordt is het aantal Cup-uitvoeringen dat gebouwd zal worden. De in Weissach ontwikkelde auto zal in Stuttgart van de productieband rollen en de teller stopt daar pas bij 265. Nooit eerder werden zóveel raceversies van de GT3 gebouwd.

De 911 GT3 Cupauto kan ingezet worden in zowel de Porsche Mobil1 Supercup als de nationale Carrera Cup- en GT3 Cup-evenementen. Naast meer vermogen is het vooral het begrip ‘minder' waarmee succes gescoord wordt. De auto weegt na een enorm dieet nog maar 1.150 kilogram, waarmee de pk-gewichtverhouding op 1:2,7 komt te liggen. De auto's die gaan rijden in de Mobil1 Supercup worden voorzien van een speciale uitlaat die een geluid voortbrengt dat gelijkenissen met de Formule 1 moet vertonen.

Porsche rijden als cadeau

De raceversies van de GT 3 hebben wij dan nog niet in onze collectie. Maar u kunt bij ons wel rijden in de Porsche 911 en 993. Kent u iemand die altijd al eens heeft willen rijden in een Porsche? Maak dan zijn of haar droom waar! Een absoluut spectaculair cadeau voor hem of haar! Laat zijn of haar droom uitkomen! U kunt bij ons een cadeaubon bestellen of telefonisch (via 036-5323580) een reservering maken voor een Porsche rit.

Porsche rijden tijdens uitje

Naast enkel een Porsche rit, kunt u het Porsche rijden ook in een arrangement verwerken.

Bent u met minder dan 3 personen dan kunt u gaan kijken naar ons Porsche arrangement of ons Exclusief uitje. Het Porsche arrangement bestaat uit Porsche rijden, een slipcursus en een rit op een stoere Quad. Het exclusief uitje wordt nog verder uitgebreid met het Hummer H2 rijden.

Bent u met 3 personen of meer dan kunt u bij ons een groepsreservering maken voor het Motorspektakel uitje. Binnen het Motorspektakel uitje kunt u afhankelijk van de tijdsduur een aantal activiteiten kiezen. U kunt hierbij denken een aan slipcursusQuad rijdenterrein rijden op Trial motor rijden. Als aanvulling hierop kunt u het Porsche rijden boeken. Tijdens het activiteiten arrangement zullen wij dan steeds 1 deelnemer weghalen die zal gaan Porsche rijden. Neemt u voor het maken van een groepsreservering telefonisch contact met ons op via 036-5323580.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusfamiliefeestvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terrein rijden.

< Slipcursus sponsering Almere Slipcursus met subsidie >