Leuke activiteiten

15 Juli, 2019 13:29

Motorspektakel een leuke activiteit

Voor iedereen die zich meester wil voelen op een quad of in een 4x4, een buggy, een Ferrari of een heel ander voertuig. Voor helden op wielen en helden op sokken. Voor spanning én voor je eigen ontwikkeling. Jouw rijvaardigheid. Jouw behendigheid.

VVC Adventure voor een actief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of slipcursus

35 verschillende leuke activiteiten

Bekijk al onze leuke 35 activiteiten

Leuke activiteit met spektakel

Ontdek de leuke activiteit terreinrijden en/of raak in een slip. Kies uit de 12 verschillende activiteiten. Elk onderdeel duurt minimaal één uur en begint met een introductie. Sommige onderdelen verlangen een rijbewijs. Je ziet dat in één oogopslag. Jouw veiligheid én jouw plezier staan bij ons altijd voorop.

1. Skidcar een leerzame activiteit

Ontdek waarom de FBI en speciale politie-eenheden in skidcars traint. Train je rijvaardigheid tijdens deze leerzame activiteit  en haal het uiterste uit jezelf … Al slippend én scheurend; op de weg én in de berm… Go!

[naar omschrijving Skidcar]

2. 4x4 een spectaculaire activiteit

Opspattende modder, gierende banden, een grommende motor en jij als Indiana Jones achter het stuur. Leuker kan deze aktiviteit niet worden. Dwars door het water, over die loopbrug en heuvel op, heuvel af.Je kan het … Go!

[naar omschrijving 4x4]

3. Quad een activiteit met competitie

Neem plaats in het zadel en word één met je quad… Ronkende snelheid, ‘t gas in je handen… Behendig en snel. Bloedstollend spannend, tandenknarsend  een leuke activiteitQuad!

[naar omschrijving Quad]

4. Hummer

Breeduit op de weg. Bewonderende blikken, indrukwekkende krachten. Daar zit je dan. In zo’n megagrote auto. Hier ben jij. Jij in je hum!

[naar omschrijving hummer]

5. Porsche leuke ervaring

Laat je verleiden door oogstrelend moois. Dat stuur in jouw handen, haar geluid in jouw oor. Zij gaat, waar jij wilt. Gretig en gehoorzaam. Stijlvol en fel. De Porsche van perfectie, helemaal voor jou

[naar omschrijving Porsche]

l

6.  Sandbuggy activiteit voor 2 personen

Samen met je maatje, de wereld aan je voeten. Omstebeurt sturend, allebei genietend. Technisch vernuft en menselijk vermogen. De wereld als pretpark en jij die er rijdt. Zwetend en lachend. Yeah!

[naar omschrijving Sandbuggy]

7. IJskarten

Holiday on Ice met ‘holy, holy’ van de spanning. Fun en vrees tot op het bot. Opperste concentratie versus stuiptrekkende slips. Controle en beheersing. Spanning en macht. Doen!

[naar omschrijving IJskarten]

8. Trial

Trial and error, één met je motor. Zand, zweet en zaligheid. Lef, inzicht, rijvaardigheid. Leren en sturen. Durven en doen.

[naar omschrijving Trial]

9. Helikopter

Zelfs the sky is geen limit, dit wordt grenzeloos leuk. Of mateloos spannend. Spraakmakend de lucht in. Jij achter het raam of… achter het stuur en alle knuppels het hoenderhok in. Vlieg!

[naar omschrijving Helikoptervlucht]

10. Carver

Het is geen motor, geen auto, maar een carver. En dát voertuig maakt het beest in je wakker, de held in je los en brengt je dromen én het asfalt dichterbij… Vrrroemmm

[naar omschrijving Carver]

 11. VVC Crosser

Het meest milieuvriendelijke motorspektakel, want de motor ben jij! Jouw spierkracht bepaalt de snelheid, jouw beweging bepaalt de richting. En natuurlijk bepalen jouw wensen de route… Leuk!

[naar omschrijving VVC Crosser]

 12. Slip! Een leerzame activiteit

Wat er ook gebeurt: jij bent de baas. Althans… dat hoop je. Maar tussen hoop en vrees ligt inzicht en techniek. En daar ga jij van proeven. Wedden dat het smaakt? Slip!

[naar omschrijving Slip]
< Slipcursus indeling cursus Drakenboot huren - verhuur >