Groepsuitje Offerte

2 Juli, 2008 12:55

Vaak horen we dat we een leuke site hebben. Maar dat men soms het overzicht kwijt is. Met de offerte wizard willen we u helpen een keuze te maken.

Groepsuitje boeken

Bij een offerte denkt men vaak aan vertegenwoordigers die meteen na het uitbrengen van de offerte contact met je gaan opnemen. Wij bellen enkel na of de offerte is aangekomen, maar zullen u verder alle gelegenheid geven om zelf telefonisch contact met ons op te nemen als u de offerte wilt omzetten in een definitieve boeking of als u geen intresse heeft in de offerte.

Offerte wizard

Onze offerte wizard is gemaakt om u als klant te helpen met het uitkiezen van het juiste groepsuitje. U stelt zelf een programma samen en ziet meteen wat de prijs per persoon is. U kunt zelf activiteiten toevoegen of weghalen. Ook de catering kunt u geheel zelf samenstellen. En mocht u toch nog overige wensen hebben vult u dit dan in, in het opmerkingen veld.

Offerte PDF

Wanneer u alle velden heeft ingevuld ontvangen wij de offerte aanvraag. Wij controleren even of we plaats hebben op de gewenste datum en sturen daarna de offerte via de E-mail aan u terug.

Vrijblijvende offerte

De offerte heeft als doel u te helpen. In de offerte staat het gekozen uitje omschreven en ook de losse activiteiten worden omschreven met een foto daarbij. Een prima hulpmiddel om met collega's, vrienden of de directie het uitje te bespreken.

< Bedrijfsuitje Pokeren Slipcursus verplicht? >