Bedrijfsuitje slechtweer

12 Mei, 2013 00:00

De activiteiten zijn zodanig actief dat het weer geen spelbreker hoeft te zijn. Activiteiten in auto's en buiten activiteiten wisselen elkaar af, waardoor men nauwelijks hinder ondervindt van slechtweer. Een ideaal indoor bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje organiseren met kans op slecht weer?

We organiseren diverse indoor bedrijfsuitje waarbij slecht weer geen rol speelt. Bekijk het overzicht van onze indoor bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje bij slecht weer

Er staan ook schuilhuisjes bij de outdoor activiteiten. Maar er kan ook voor een bedrijfsuitje worden gekozen waar de gasten geen last hebben van slecht weer.


Bedrijfsuitje Indoor 1

Overdekt of in de auto 2 uur durend

Een avontuurlijk bedrijfsuitje zowel sportief als uitdagen ook bij slecht weer


Bedrijfsuitje Indoor 2

Overdekt of in de auto 3 uur durend

Stel je bent op zoek naar een bedrijfsuitje waarbij het verleggen van grenzen centraal staat, maar waar ook het gezonde competitie element niet mag ontbreken, dan is dit uitje zeer geschikt.

Bedrijfsuitje Indoor 3

Overdekt of in de auto 4 uur durend ideaal bedrijfsuitje bij slecht weer.

Met dit bedrijfsuitje gok je nooit verkeert. Menigeen heeft wel eens gekeken naar Parijs - Dakar of stiekem gehoopt aan deelname van de Camel Trophy. Regen geen probleem voor onze 4x4 auto's en voor een slipcursus kan het niet hard genoeg regenen. Stortbuien en toch een zonnebril op dat maken jullie mee tijdens de Poker workshop.

Bedrijfsuitje Indoor 4

Overdekt of in de auto 4 uur durend. ook een leuk bedrijfsuitje bij slecht weer

Adreline en sensatie zijn verzekerd tijdens dit bedrijfsuitje. Maar veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Dit uitje is niet alleen spectaculair maar ook zeer leerzaam.

Bedrijfsuitje Ik hou van Holland

Speel tijdens uw bedrijfsuitje het meest lollige spel van Nederland: “Ik hou van Holland”. Het meest geboekte bedrijfsuitje bij slecht weer. Tijdens dit personeelsfeest gaan jullie meezingen, uitbeelden en woorden spellen. Lees meer hierover op onze Ik hou van Holland pagina

 

< Secretaressedag 2013 Open dag 18 april 2013 >