Bedrijfsuitje in vlammen

21 Januari, 2013 00:00
Met de vlam in de pijp. Wie wil er niet eens een behendigheidsparcours afleggen met zo'n gigant...eventjes ridder van de weg!!

Bedrijfsuitje vrachtwagen rijden

Om in de stemming te komen sturen we je vooraf een cd met muziek van o.a. Henk Wijngaard. Op de dag zelf halen we jou en je collega´s op in een touringcar (eventueel met het bedrijfslogo), een enkeling van jullie mag deze ook besturen. Pauzeren doen we natuurlijk in een echt truckers café met dito gerechten.

Rijles tijdens bedrijfsuitje

Vervolgens kan je achter het stuur van een truck plaatsnemen. In no-time leer je enkele basis vaardigheden en stuur jezelf de vrachtauto door het verkeer. Voor diegene met aanleg wordt een speciaal parcours uitgezet.

Motor leren rijden tijdens bedrijfsuitje

Ook een enerverend motorritje, het varen van een boot en het scheuren door een kombocht behoort tot de mogelijkheden. Een rijbewijs B en een beetje lef heb je wel nodig.

Bedrijfsuitje Carverrijden

Ook is het mogelijk een stukje te rijden in de Carver. De carver is een auto maar tijdens het rijden in een bocht helt de carroserie over. Je ervaart wat een motorrijder voelt plat door een bocht te rijden.

Vergaderen en even in de truck

VVC-Adventure informeert je graag en maakt samen met jou een leuk programma. De vrachtwagen experience leent zich ook prima als vergaderbreak, even een uurtje met de ´vlam in de pijp´ en de vergadering wordt weer fris hervat.

VVC-adventure. Voor een actief bedrijfsuitjeslipcursusbedrijfsfeestfamiliedagvrijgezellenfeest of teambuilding event met actie.

VVC-adventure ook voor individuele inschrijvingen Porsche-rijdenHummer-rijdenQuad-rijden en Terreinrijden.

VVC-Adventure voor al uw bedrijfsuitjes

< Actie van de Dag Bedrijfsuitje op zaak >